CozyQuest [App Store]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

toxic | stř kvě 13, 2009 1:29 pm

CozyQuest [App Store]

Uz ste nekdo hrali tuhle online hru?
Je to trosku neco jineho nez ty online hry co jsou bezne, tak bych chtel znat nazor, jestli to nekdo hraje.

Obrázek

Obrázek

http://cozyquest.net/

*Takze sem si to stahl a hraju to. popravde se odtrhnu od hry az teprve kdyz mi dojde baterka :D
Trosku hledel co vsechno se da do online hry dostat a po pul hodine sem zapomel ze existuje nejake iMafia atd... a dneska uz to ani nazapinam.

Veskere deni hry se odehrává na servru, ale i pres to ze je ve hre plno krasnych rucne kreslenych obrazku se kazda stranka nacita rychle.
Doporucuju vsem kterí mají rádi klasicke Fantasy, dungeony atd...
Je to podle mne prvni poradne MMORPG na iphone. Oproti ostatnim online hram je tu chat, Moznost zalozeni Guild hracu, kteri si muzou pomahat a spolu plnit Questy. Guildy maji svuj vlastni chat a forum.
Kazda piostava ma svoje zvlasni profese, jako treba rybareni, šití, vyreni,... Vyrobky se pak daji prodavat v aukcich ostatnim hracum

Fakt doporučuju vyzkouset. Ty penize mi za to určite stály. Zrovna šetrim na zalozeni České Guildy :D

Netreba vsak zabudat ze teba pridane hry do tejto sekcie oznacovat ci su z [App Store] alebo z [Cydie]! Teraz som ti to doplnil nabuduce zmazem. dodo

jerrycek | stř čer 17, 2009 4:59 pm

Re: CozyQuest [App Store]

Ahoj.
Dnes sem si stahl tuto gamesku. Uz si zalozil tu gildu?

Mohl bys mi ze zacatku trosku pomoci, at se lepe orientuji.

Hra vypada opravdu jako velmi dobra onlinenovka.
Osobne si myslim, ze to za ty penize opravdu stoji.

toxic | sob čer 20, 2009 1:34 pm

Guildu sem zalozil. jmenuje se Czech Clan of Welfare. klidne se ptej. ja mam docela dost surovin a sem tam i neco dobreho na sebe.

jerrycek | sob čer 20, 2009 3:14 pm

Ja tam nasel pouze Czech Clan Of Eluna. Leader ses tam ty, tak sem se tam prihlasil.

Mam 3. lvl, plnim questy. Do ceho je dobre investovat zlato? Obleceni? Ci neco jineho?

Pjelen | ned čer 21, 2009 9:01 am

Taky sem poslal žádost do guildu... :wink:
Host
Host

Crowen | úte čer 23, 2009 7:00 pm

Taky jsem poslal zadost. Mystique lvl 4 Mage zatim :) Je to celkem chytlave :)

toxic | čtv čer 25, 2009 6:45 pm

Tak vas všechny výtám v Guilde. Zatim se moc vecý delat neda. jen sme zatim skupina, ale hlavni programator NILS ma v planu i spolecne akce v ramci Guildy, tak uvidime. Snažím se ted udelat nejake male stránky o hře.

Posledni dobou co sehnal dalsi lidi k sobě, tak se hra rychle rozrůstá o nove mesta a ukoly. A den co den sou nove predmety, ktere můžete dropnout

Crowen | pát čer 26, 2009 9:50 am

Zdravím,

předem díky za přijetí do guildy.

Jsem na 12lvl. Zezačátku to vypadalo nadějně, spousta questů, člověk je mohl střídat, nebyla nuda. Od 8 do 10 jsem dělal ovšem jenom jeden Quest (Into the Darkness...), který se mi zdál nejlepší v poměru čas/XP/zlato a čekal jsem, že se po levelu 10 a otevření pirátského městečka Alvin's Cove, objeví dost nových možností.

K tomu ovšem nedošlo, přibyl pouze jeden nový Quest na levelu 10 a jeden na 11 (ten ještě k tomu není repeatable, takže ho odnesete jednou dostanete 1XP a můžete se vrátit zase k tomu z levelu 10 :)). Trošku nastíním jak to u mě vypadá:

Vzhledem k tomu, že v Alvin's Cove nejsou dostupné lektvary, je třeba se pro ně vracet do Felrony, po jednom (možná jenom nevím jak jich koupit víc naráz, možná to nejde, možná to v budoucích patchích přidají) jich nakoupit nejlépe 60 (to mi s trochou štěstí vystačí na splnění daného lvl10 questu dvakrát), což chvilku zabere a poté šup zpět do Alvin's Cove. Za jednu kostru mám 12XP a na quest je jich třeba zabít 20 a za odnesení quest je 20XP. Takže suma sumárum 260XP za jeden quest. Pro představu kostra má 465HP (v závislosti na můj lvl12), takže ještě chvíli trvá než jí upižlám. Na další level potřebuji něco kolem 2400XP. Takže nic moc pro hráče, co chtějí všechno rychle, tady to celkem trvá :)

Stále mám pouze jedno kouzlo (již použito 6458x), další se naučím prý až ve Spire (lvl 15+), tak uvidíme.

Hra mě ale i přes to stále baví a můžu jí jenom doporučit, jak psal autor topicu již nahoře hry jako Mafia Wars a jím podobné jsem už smazal, pokud mám chuť na nějakou textovku, tak tato vede.

Věřím, že autoři hry budou pokračovat i nadále v takřka denních updatech, protože Questů a itemů je pomálu.

Ad: Mágové, pořiďte si co nejdříve Hat of the apprentice, dává +8 fire dmg, mrkněte se v aukci, vzhledem k tomu, že se vyrábí pomocí Tailoringu je hodně levný a v začátcích dost pomůže :)

Ad: Level 13 - nový quest, z monster padají suroviny na craft, snad to bude jenom lepší :)

jerrycek | pát čer 26, 2009 6:36 pm

Jelikoz neovladam moc ang. jazyk, budu rad, kdyz bych se nekoho mohl zeptat, nejlepe pres icq. Je v mem profilu, tak pokud bude mi nekdo cas a naladu, ozvete se:)

Dekuji

Crowen | sob čer 27, 2009 6:45 pm

Tak musím říct, že pro mě, jako pro mága se hra na levelu 15 změnila hodně. Mage dostane přístupná nová kouzla, vždycky jedna škola magie - 1 kouzlo. Mage může umět pouze 2 školy naráz a mohou vznikat kombinace. 1 kouzlo direct damage, 2x overtime damage a jedno kouzlo slouží jako stun. Já jsem si zvolil cestu tzv. battlemage :) Mám 2 overtime kouzla (konečně jsem se zbavil flare) a bojuju klasicky se zbraní. Je to zajímavé :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone