Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
nevím proč by neměl hodnotu. Vidím, že je k dispozici na app store, tak si to odtamtud stáhnu. nevidím důvod, proč by tady nutně měl být link. Určitě to má hodnotu minimálně v tom, že víme, že je hra k dipozici, víme kde, víme za kolik.
Souhlas, místo, abys mu byl vděčnej, tak akorát moralizuješ.Pro dobrotu na žebrotu Sorry za OT.Jinak hru jsem vyzkoušel a zatim se líbí, takže můžu doporučit
nezlob se na me ale ta grafika je stejna jako u klasickeho sonicu Hedgehog... nic bych nemenil original je original.. tohle je jedna hra z tech klasickych na konzoli Sega MegaDriver kterou ty ocividne asi neznas...
tak jsem si stahl a musim rict ze je to velice dobre.. mnohem lepsi nez pres nejaky emulator!! akorat se mi zda ze tlacitka hlavne pro skakani reaguji o nejakou milisekundu pomaleji... nekdy je to celkem na skodu ale jinak dobre predelana gameska z megadriveru
jak sem to za mlada pařil na sega mega drive, tak tady mě to bohužel nějak nechytlo. možná je to tím ovládáním, nevím, každopádně sem to hrál tak dvě minuty a musel sem to smazat....