miZOO - stará návykovka je zpět! /AppStore/

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar headlong | sob kvě 23, 2009 3:29 pm

miZOO - stará návykovka je zpět! /AppStore/

Obrázek

:arrow: miZOO

:arrow: v US store od února 2009

:arrow: cena: 1.99$

Až dnes jsem objevil tuto hru, která (spolu s Chuzzle) mě asi nejvíce bavila na starém fw 1.1.4. (viz toto téma). Oproti dřívější verzi je změněna grafika (nemyslím si, že zrovna k lepšímu) a přidáno pár nepodstatných fičur. Každopádně hra stále dokáže chytnout, což má bohužel negativní efekt, že se teď můj iPhone nachází permanentně v rukách dětí i manželky 8)

Obrázek Obrázek

Pro neznalé - jedná se o klon hry Bejeweled, místo krystalů jsou zviřátka. Hra je bez zvuku a funguje na fw 2.0 a vyšším. V současnosti je ve verzi 1.1. Existuje i miZOO Lite verze, která je samozřejmě zdarma. Ale myslím, že za ty 2$ to určitě stojí!
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar lofounek | ned kvě 24, 2009 4:24 pm

Re: miZOO - stará návykovka je zpět! /AppStore/

No neni to uplne ono, na iZoo to proste nema...

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Honzam | ned kvě 24, 2009 4:40 pm

Presne tak,iZoo bylo lepsi. Me nevyhovujou obrazky zvirat, je to neprehledny....
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

lukas.rubes | stř led 06, 2010 12:19 pm

pokud chce někdo (stejně jako já) místo zvířátek (který jsou fakt nepřehledný) chlupatý kouličky takto:
Obrázek

stači soubory z http://uloz.to/3540089/chuzzle.zip přepsat odpovídající soubory v

\private\var\mobile\Applications\xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx\MiZoo.app\data\level1\
\private\var\mobile\Applications\xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx\MiZoo.app\data\level2\
\private\var\mobile\Applications\xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx\MiZoo.app\data\level3\
\private\var\mobile\Applications\xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx\MiZoo.app\data\level4\
\private\var\mobile\Applications\xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx\MiZoo.app\data\level5\

stejného výsledku lze dosáhnout i bez JB odpovídající úpravou instalačního ipa souboru

Uživatelský avatar headlong | čtv led 07, 2010 8:19 am

Dobrý tip! :D
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone