Monopoly: otázka

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

jonas.hajek | čtv kvě 28, 2009 8:17 pm

Monopoly: otázka

Omlouvám se, že kvůli takovéto blbosti zakládám nové fórum. Chtěl jsem se zeptat, jak se ve hře koupí na nějaké město dům, nebo hotel.
Až mi přijde odpověď, můžete locknout.
Díky moc.

A kdepak jsi založil to svoje nové fórum? Nepleteš si trochu pojmy? Tys založil nový topic neboli česky téma, není-liž pravda? Beavers.

EDIT:Pardon :oops: . Příště napíšu "topic".
Naposledy upravil jonas.hajek dne sob kvě 30, 2009 7:29 pm, celkově upraveno 2

Maekoboss | čtv kvě 28, 2009 9:11 pm

Re: Monopoly: otázka

Musíš mít celou sérii těch měst od jedné bary. Jsou vždycky 3 města za sebou v jedné sérii (podle barvy) Jenom 2 serie jsou po 2 městech. A když máš celou tu serii, tak na ní klikneš (při pohledu na celou plochu) a pod každym městem máš ikonku domečku a přeškrtnutýho domečku.

Jinak je to skvělá hra, je to jako naše sazky a dostihy (nechápu proč to soudruzi komunisti přejmenovali) a všem jí doporučuju.

Uživatelský avatar masklin | pát kvě 29, 2009 7:34 am

Maeko: to je snad jasny ne? Takovy druh kapitalismu se preci nesmel podporovat.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

jonas.hajek | sob kvě 30, 2009 7:29 pm

Maekoboss píše:Musíš mít celou sérii těch měst od jedné bary. Jsou vždycky 3 města za sebou v jedné sérii (podle barvy) Jenom 2 serie jsou po 2 městech. A když máš celou tu serii, tak na ní klikneš (při pohledu na celou plochu) a pod každym městem máš ikonku domečku a přeškrtnutýho domečku.

Jinak je to skvělá hra, je to jako naše sazky a dostihy (nechápu proč to soudruzi komunisti přejmenovali) a všem jí doporučuju.

Jo díky moc. Dneska mi to řekl bratranec, který má reálnou hru. A přišel jsem na to při cestě autem ze Zličína :wink: . Díky moc.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone