Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dalsia zaujimavá hra od Gameloftu.Je to vlasne RTS na styl trocha warcraftu, este som to nestihol moc vyskusat ale prvy dojem ma celkom zaujal a myslim ze to bude lepsia strategia ako warfare incorporated cena 3.99 eur velkost 53,7 mb video z hrania http://www.youtube.com/watch?v=iZE9TMt2xFU
mal som moznost si to vyskusat hral som to dostatocnu dobu aby som mohol usudit ze to lepsie ako warfare incorporated nie je je to dobre ale az tak nie
hru mam ode dneska rano co sem si ji vsiml je to hodne podobny warcraftu ale to ovladaní je celkem blbe udělaný a taky jsem cekal lepsi grafiku jinak porad hraju a zatim baví
Já myslim, že se to k hrám jako warcraft může přirovnat, ale rozhodně bych netvrdil, že je to na "jedno brdo". Jo, ale kdyby někdo předělal warcrafta II na Iphone, to by bylo něco. To by pak šly všechny ostatní hry stranou. Aspoň u mně