Resident evil 4 [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

moramiki | pon črc 27, 2009 7:21 pm

Resident evil 4 [AppStore]

Tak a je to tady resident evil 4 již na AppStore!cena 7,99$a musím říct ze stojí zato!!!čekal sem hrůzu v ovládání ale vše je viladeno jak ma bit!hrál sem to na pc a rek bich ze grafika je hodně ale hodně naslapla.CAPCOM zas jednou zabodoval!!!

update moderator rony: nechcelo sa ti, tak aspon link na obrazky.

toxic | pon črc 27, 2009 7:54 pm

Re: Resident evil 4 (AppStore)

Taky jsem nad tim dnes premyslel.

nejake videjko:

http://www.youtube.com/watch?v=LJdO4i0140Q

Uživatelský avatar Krtko | pon črc 27, 2009 8:26 pm

Obrázek

ináč hra má 37,3 MB :shock:
Cena: 7,99$
Výrobca: CAPCOM
Fw: 2.2.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

moramiki | pon črc 27, 2009 8:53 pm

Rony vidíš ze sem začátečník a jak říkám vysral se mi comp a pisu z iphonu.ještě to nemám všecko zmakly na 100% a navíc kdo chce screeny nebo video si najde!tak nechápu oč ti jde?!

Uživatelský avatar rony | pon črc 27, 2009 8:58 pm

Stacilo by dakujem za doplnenie. Preco rovno pyskujes? Moja velmi dobre mienena rada je: toto bolo tvoje posledne pyskovanie smerom na moju osobu. Moze sa ti to nepacit ako velmi chce ale takuto reakciu si voci mne musis odpustit. Mne je jedno, ze sa ti to zda nespravodlive :-) Koniec debaty :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Tea Racer | pon črc 27, 2009 10:16 pm

Vypadá to zajímavě a docela verohodně. Zkusím to možná hral sem všechny rezidenty kdysi a bylo to docela chytlavé hraní.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Fillbiker | úte črc 28, 2009 8:31 am

Re: Resident evil 4 [AppStore]

Je to good. Je to hodne zjednoduseny 4 dil pro ps2 a pc, zalozen naprosto na stejnem scenari. Jsou tam zjednodusene levely, (zkracene a bez tech hadanek), ale graficky engine je hodne povedeny a hodne podobny tomu "vetsimu bratrickovi". Podle me velice povedena hra.

moramiki | úte črc 28, 2009 4:02 pm

Rony uklidní se a hlavně dychej!!! Nedokazu ani pospsat jak se omlouvam tobě i tobě podobnim ze sem nespad ucenej z nebe a nevím jak z iphonu vložit obrázky!a jen tak mimochodem nepiskoval sem ale slusne se vyjádřil jestly mas pocit ze moje matka byla kráva a já po ni zdědil pysk tak si mužem někde na tom Slovensku dat spicha a vysvětlím ti či matka měla pysk!!!!!A taky mám pro tebe radu nedrazdi mě a chovej se k lidem slusne! Nejsi nic víc než ostatní

Uživatelský avatar maros2710 | ned srp 02, 2009 12:28 am

rony píše:...Moze sa ti to nepacit ako velmi chce ale takuto reakciu si voci mne musis odpustit...

[OT]tymto si u mna klesom na posledne miesto snad vsetkych ludi co znam... povysovat sa nad ostatnych len preto ze si pan MODERATOR... co uz ked ludom aj funkcia moderatora stupne do halvy je smutne...[/OT]

inak hra celkom fajn. i ked tento styl hier na iphone je proti mojej srsti ale toto je celkom ok... takze pre fanusikov jasna volba -> doporucujem;-)
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
Host
Host

Marty1703 | čtv zář 23, 2010 4:42 am

Hra niní ve slevě za 0,75?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone