Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Solidní zábava za solidní cenu. Hrajete za postavičku Johna Gora. Pobíháte skrz jednu mapku a zabíjíte hordy nepřátelských potvůrek různých velikostí. Ze začátku máte pouze jednu zbraň(asi Uzi) s nekonečno náboji,ale postupem času můžete získat další 2 zbraně. Jednou z nich je brokovnice. Žádný health bar, na smrt vám stačí nechat se 2x kousnout od potvůrky. Z monster padají boxy s již zmíněnými zbraněmi a čtyřlístky. Po nasbírání 3 čtyřlístků se proměníte s obřího bejčka a ničíte cokoliv v cestě. Za zmínku stojí i nádherný soundtrack a hlášky Johna Gora. Pustit si můžete i svou hudbu z iPod knihovny. Ovládání je pomocí 2 padů,přičemž jeden ovládá pohyb a druhý směr střelby. Vývojáři slibují častý update o nové věci, které vám zpříjemní hraní, jako např. Multiplayer atd.Doporučuju na rychlé odreagování
foto:
video:
nauc se vkladat video pomoci funkce fora. Smazano. Julek
lenže to je coming soon (ešte nevydané), lenže dnes to už normálne vyšlo v appstore...tak je to tu. ináč po chvíle hrania je to docela masaker. ja som nahral nejakých 1200 bodov.
Uh 7000? Tak to si sa fakt snažil Inak fakt zábavná hra, taká na odreagovanie a ten cartoon vzhľad sa im ozaj vydaril. V kombinácii so skvelými zvukmi ide o super hru na odreagovanie. Za tie peniaze to ozaj stoji. Dúfam, že do hry pribudne ešte spomínaný multiplayer. Už sa teším.
docela mě to chytlo, sice mám zatím jen něco málo přes 6000, ale scháněl jsem něco, co můžu zapnout třeba jen na 10min a tahle hra mi přesně zapadla do týhle mojí "díry" ). Ostatní co hraju jsou mininálně tak na 1/2hodiny. díky za upozornění, bez něho bych ji úplně minul.