Defender Chronicles: Legend of The Desert King [Appstore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

stanicka | stř zář 30, 2009 9:24 pm

Nejlepsi tower defense hra na iphone s rpg prvky, i kdyz bych spise rekl ze je to rovnou kombinace TD s RPG, mate na vyber dva hrdiny (druhy se odblokuje pozdeji). K dispozici je spousty itemu, flaštiček, bonusu, ktere se odemykaji tokeny získané během hraní, no a hafo dalsich blbosti :) . Je to zmena oproti klasickym "cestičkovým" TD hram. Chytlo mě to natolik ze s touhle hrou uz tak týden usínám (jej, to uz je tolik hodin? a to mam byt za dve hodky v praci... :mrgreen: )

Zobrazit video na http://youtu.be/dIiUQPDPPUQ
Kód do fóra: [youtube]dIiUQPDPPUQ[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

[AppStore odkaz:]
Obrázek

Yreg | stř zář 30, 2009 9:41 pm

Re: Defender Chronicles: Legend of The Desert King [Appstore]

Vyzerá to fakt pekne, len je dosť hanba ten vykradnutý warcraft na začiatku. Asi si to kúpim.

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 30, 2009 9:54 pm

ANo moc hezké, snad to bude hratelné taky.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

hamm | čtv říj 01, 2009 5:21 am

Je to super hra, jen mi pžíjde dost hardcore pozdějc :)

Olaf321 | čtv říj 01, 2009 7:41 am

Super hra.Zrovna vcera jsem se po nekolikatydennim vahani rozhodl ji koupit a nelituji:)
MacBook Pro 13" (2011), core i5, 4GB RAM
Iphone 4 16 gb
Iphone 6 16 gb space gray
olaf3788@gmail.com
Host
Host

metuj | čtv říj 01, 2009 9:36 am

hamm píše:Je to super hra, jen mi pžíjde dost hardcore pozdějc :)

No na LEGEND (pátá obtížnost) ano, ale jinak je to celkem snadné;-) Doporučuji hodně využívat lukostřelce - u obou hrdinů, ale nevylepšovat je víc než na třetí level;-)
Olaf321 píše:Super hra.Zrovna vcera jsem se po nekolikatydennim vahani rozhodl ji koupit a nelituji:)

To jsi váhal dlouho:-) Tohle je bez diskuze nejlepší Tower Defense hra na iPhone a za tu cenu se rozhodně vyplatí. Je kolem ní i slušná komunita (viz fórum na webu tvůrců) a slibují i další přídavky.
Host
Host

stanicka | čtv říj 01, 2009 10:32 am

Naopak, kdyz hrajes za toho prvniho hrdinu (chlapa) tak nejprve vrazet vsechny skilly do cunning (pro vice penez a xp) a potom maxovat lukostrelce, za elwen naopak co nejvice vylepsovat ji, co nejvice spell power, namaxovat na 50 hned ten prvni skill a uvidis co dokaze, koupit ji nejakou dobrou wandku, idealne na 3 targety, potom uz ty veze samotne jsou jen takova podpora. Za generala je hra o dost tezsi si myslim.

Olaf321 | čtv říj 01, 2009 10:38 am

Vahal jsem z toho duvodu ze jsem podobnou hru nikdy nehral,tak jsem nevedel jestli me bude sedet.
MacBook Pro 13" (2011), core i5, 4GB RAM
Iphone 4 16 gb
Iphone 6 16 gb space gray
olaf3788@gmail.com
Host
Host

burina | čtv říj 01, 2009 11:04 am

Tak já už mám za chlapa 4 světy ve zlaté hvězdě :D ( max. čeho lze dosáhnout ) a zbývající světy na 5 a 4 stříbrných hvězdách.

Co však nevím, pokud si koupím u ELFa ve druhém levelu nějaký předmět ( třeba nějaký hábyt ) kam ho mám dát ? Dovolí mi to jen dát do INVENTERY. A pokud je v INVENTORY a pak si kliknu na vlastnosti tak u chlapa žádná změna.

Edit : Už vím, některé věci ( šaty ) jsou jen asi jen pro ženy :D

Pochopil jsem dobře, že čím větší cunning, tím tím více TOKENů ( peněz ) a Exp :?:

stanicka píše:...naopak co nejvice vylepsovat ji, co nejvice spell power, namaxovat na 50 hned ten prvni skill a uvidis co dokaze, koupit ji nejakou dobrou wandku, idealne na 3 targety, ..

Můžeš to prosím popsat polopaticky a česky :?: Dík.
Host
Host

metuj | čtv říj 01, 2009 11:52 am

burina píše:Tak já už mám za chlapa 4 světy ve zlaté hvězdě :D ( max. čeho lze dosáhnout ) a zbývající světy na 5 a 4 stříbrných hvězdách.

Max jsou dvě zlaté hvězdy (LEGEND);-) Už mám konečně všechny:-)
Tuhle obtížnost tam ale ještě nemáš. Objeví se, až dohraješ vše na jednu zlatou hvězdu;-)

burina píše:
stanicka píše:...naopak co nejvice vylepsovat ji, co nejvice spell power, namaxovat na 50 hned ten prvni skill a uvidis co dokaze, koupit ji nejakou dobrou wandku, idealne na 3 targety, ..

Můžeš to prosím popsat polopaticky a česky :?: Dík.

Stanicka v podstatě říká, že bys měl vylepšovat hlavní hrdince ELWEN vlastnost spell power (síla jejího kouzelného útoku) na maximum (což je 50 bodů) a pak jí koupit nějakou dobrou kouzelnou hůlku (prý ideálně s útokem na tři různé cíle).
Já s tím tak úplně nesouhlasím - čím víc cílů, tím líp. Nejhorší jsou velké skupiny rychlých nepřátel (velké zelené koule), na které které je hůlka s hromadným útokem ideální.
BTW - já na obtížnost LEGEND ubráním první dvě lokace jen se samotnou hrdinkou bez věží;-)
Host
Host

stanicka | čtv říj 01, 2009 6:47 pm

to se mi prave libi ze hra umoznuje ruzne postupy a styly hrani, ja na ty male zelene koule pouzivam hlavne archery a elwen se mi stara o ty orky, proste o ty potvory co vydrzi moc :) me by hlavne zajimalo jak zabit, ted nevim presne ve ktere to je urovni, o ty velke ledove golemy nebo jak to nazvat, co spadnou zhruba doprostred mapy, to se mi proste jeste nepovedlo, pocitam ze hodne magu bude reseni ale ty nestiham stavět...

burina | pát říj 02, 2009 8:48 am

stanicka píše:Naopak, kdyz hrajes za toho prvniho hrdinu (chlapa) tak nejprve vrazet vsechny skilly do cunning (pro vice penez a xp).

A na co je mi peníze ?? Věci - zbraně atd. se kupují za TOKENy ? A TOKENy se zvětšují přes MORALE.

PS : Teď hraji opět od počátku a všechny POINTY ( 30 ) jsem vrazil do CUNNING a nezjistil jsem co jsem vlastně získal.

Dík za vysvětlení.
Host
Host

stanicka | pát říj 02, 2009 9:00 am

Jsou to penize ve primo ve hre, ne tokeny, takze kdyz tam mas 50 bodu tak za kazdych 1000zlatych ze zabijeni potvor mas ve vysledku 1500. Vice penez = vice vezi = lepsi obrana :)

burina | pát říj 02, 2009 9:07 am

Dík za vysvětlení.

Takže za zabití jedné potvory s CUNNING = 0 dostanu 1, a s CUNNING = 30 dostanu 1,3 zlaťáku.
Host
Host

-jb- | pát říj 02, 2009 11:54 am

podle mě je to nejlepší TD hra.
recenzi sem napsal již před pár týdny tady: http://www.[zakázáno]/hry/mega-recen ... fence-hra/

jinak odpověď na otázku jak zabít ty ledové bosse je namaxovaná (tj. maximálně upgradovaná) postava (takový trpaslík, ale ukrutně silnej), která se dá odemknout za nevím přesně kolik tokenů. Ta skolí každého bosse ;-)

stanicka | úte říj 06, 2009 3:53 pm

POCKEJTE S UPDATEM NA 1.3

Hra po logu vyorbce ihned spadne, problem se netyka vsech, je to 50/50 vysvetleni zde: http://forums.toucharcade.com/showthrea ... adid=28281

Kód: Vybrat vše
All bugs have been identified and fixed. We?ll test this one more day before submitting it. Thanks for everyone's help!

The crash happens when converting save data from 1.2.2 to 1.3 and when the save file size was a multiple of 4. Unfortunately, during the test, we never have the save file size to be a multiple of 4 so we never experience the crash.

The legendary difficulty won't be accessible with 1.3. This bug occurs after the resubmit. We have added the new map location. It was hidden but somehow it gets into the calculation for reputation.

We apologize for the issue. Please be assured that your save game is fine and it should work after the patch. So, don't delete if you want to keep it and just wait for the patch (1.3.1).

Ti kdo updatovali a hra jim nejede budou muset pockat na patch, ktery ceka na schvaleni...

blackmanT | stř říj 07, 2009 11:03 am

Zdravím, tak mě tahle hra taky dost chytla. Mám však jednu otázku. Na co je u tý elfky mana??. Myslel jsem, že když jí koupím hůlku, tak se bude mana nějak spotřebovávat, ale nic. Hůlku má samozřejmě v ruce a ne v inventáři. Taky jsem jí koupil nějaký hábit, co zvyšuje spell power, ale ve statistikách je pořád stejná hodnota - má to tedy efekt??
díky za rady
iPhone 4s 32GB FW 5.1
Host
Host

Uživatelský avatar Yang15 | stř říj 07, 2009 4:27 pm

Nazdárek, chci se jen zeptat, když si dám custom game a vyberu mod EXTENDED, tak to je mod, kdy bude hra bezet dokud se mi bude chtit...
mno a jak to tedy zastavim.. kdyz to napr. po 150 wavech budu chtit ukoncit? abych ziskal odmenu (zlato a tokeny..)
dikes ;)
Host
Host

oco1 | stř říj 07, 2009 6:40 pm

blackmanT píše:Zdravím, tak mě tahle hra taky dost chytla. Mám však jednu otázku. Na co je u tý elfky mana??. Myslel jsem, že když jí koupím hůlku, tak se bude mana nějak spotřebovávat, ale nic. Hůlku má samozřejmě v ruce a ne v inventáři. Taky jsem jí koupil nějaký hábit, co zvyšuje spell power, ale ve statistikách je pořád stejná hodnota - má to tedy efekt??
díky za rady

musíš si v elfském obchodě koupit nějaký orb, buď s kouzlem armageddon (zničí všechny nepřátale na obrazovce) nebo s kouzlem na léčení. Mají různou účinnost, např. armageddon se dá koupit např. 2,4x tvoje aktuální hodnota spell power, na tohle kouzlo potřbuješ alespoň 160 many.

Laqos | stř říj 07, 2009 9:09 pm

Sry za OT ale já to nechápu
Koupil jsem tu hru a asi 3 updaty sem stahnul za tu dobu co to mam v iPhone a teď najednou si chci stáhnout další a že to není dostupný v čr ach jo iTunes dokáže pořád něčím překvapit :-\

oco1 | stř říj 07, 2009 9:45 pm

přečti si co psal stanicka výše.... autoři hru dočasně stáhli z appstore než apple schválí verzi 1.3.1, která bude opravovat onu chybu verze 1.3

Laqos | čtv říj 08, 2009 7:53 pm

aha tak to sorry nevšiml jsem si :roll:
Ale stejnak co kdyby jsem si to chtěl koupit ?

Uživatelský avatar Yang15 | pát říj 09, 2009 8:21 pm

halooo? je moznost mi pls odpovedet na ten mód EXTENDED??
Host
Host

mikro | sob říj 10, 2009 10:52 am

Kruci, že sem se sem nepodíval včera. Včera sem totiž aktualizoval na tu verzi 1.3. Čet sem o pár příspěvků dřív, že to padá při logu hry. Mě to teda padá až třeba po několika odehraných mapách.

oco1 | sob říj 10, 2009 7:24 pm

Yang15 píše:halooo? je moznost mi pls odpovedet na ten mód EXTENDED??

v současné verzi nejde extended mod nijak upravovat... plánuje se to až od verze 1.4, viz tento odkaz
http://www.defenderchronicles.com/forum ... opic=434.0

Uživatelský avatar Yang15 | sob říj 10, 2009 9:39 pm

oco1 píše:
Yang15 píše:halooo? je moznost mi pls odpovedet na ten mód EXTENDED??

v současné verzi nejde extended mod nijak upravovat... plánuje se to až od verze 1.4, viz tento odkaz
http://www.defenderchronicles.com/forum ... opic=434.0

jj, dik..
ale ja spis ptal na to, ze kdyz jdu hrat cumstom game a dam mod extended, tak jak ho pak ukoncit, abych mohl dostat tokeny a expi... protoze tam pisou ze to jede tak dlouho, dokad budu chtit.. mno a jak pak vyhrat??.. dikes ;)
Host
Host

mikro | ned říj 11, 2009 6:05 pm

Yang15: a nebude to tím, že Extended mod je jen pro to jakýho dosáhneš skore. Pokud chceš mapu v tomhle modu ukončit, tak jedině tím, že prostě umřeš. Za tenhle mod tokeny ani expy nedostáváš.

Uživatelský avatar Yang15 | ned říj 11, 2009 9:51 pm

mno tak to je napytel :(
a co sou to ti " artifacty " ?
Host
Host

JC_Gucci | ned říj 11, 2009 11:43 pm

Vsichni se tu rozplivaj jak je to uzasna TD hra, ale ja nemuzu souhlasit. Dobra TD hra se vyznacuje vymyslenim kvalitni taktiky ktera vydrzi az do konce mapy. Tahle hra je natolik zalozena na rpg prvcich, ze nez ve vymysleni kvalitni taktiky spociva v expeni a grindeni tokenu. To je v dnesni dobe v mode a nerikam ze je to spatna hra, ale ja si rozhodbe TD hru predstavuju jinak. Jdu zkusit jiny td hry...

oco1 | pon říj 12, 2009 4:12 pm

Nevím jak dlouho si hru zkoušel, ale s tím co jsi napsal nemohu souhlasit, teda mohu, ale jedině pokud by si napsal, že to platí pro obtížnost Legend a výše, které budou v budoucích verzích hry.
První 3 obtížnosti jdou všechny kola projet bez jakýchkoli předmětů, u čtvrté heroic už jsou někdy zapotřebí určité vylepšováky a konečně obtížnost legend a výše už je jen pro ty nejlepší, co si nakupují za získane tokeny vybavení apod., ta opravdu jinak projet nejde.
Mě se právě RPG prvky na hře líbí, kdyby tam nebyly, tak by to byla jen další z oničem TD her, kterých je na appstore hodně...

sad69 | pon říj 12, 2009 9:00 pm

Nemohu jinak nez souhlasit s kolegou. Je to naprosto skvěla TD hra která obsahuje určité prvnky z RPG což jí dělá jen a jen zajímavější...

stanicka | ned říj 18, 2009 4:59 pm

Tak uz byl schvalen update opravujici verzi 1.3, pro lidi co updatovali z 1.2.2 a hra jim spadla hned po spusteni! :)
Obrázek

Ronin | ned říj 18, 2009 5:36 pm

Vyborny update...jediny rozdil od minuleho je ten, ze nemuzes do toho posledniho mista :(
Ze jsem ho stahoval, vse mi predtim fungovalo bez problemu...
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
Host
Host

oco1 | pon říj 19, 2009 1:16 pm

jn :? mají tam zase další chybu, alespoň pro ty, kteří přecházeli z verze 1.2.2 (jako já), tak nemůzou hrát tu novou mapu a taky jim není zpřístupněna obtížnost legend... zase čekat 14dní na další update :x

Uživatelský avatar jami | pon říj 19, 2009 1:56 pm

Do helegomu sa nedostane nikto kto upgradoval na poslednu verziu, dufajme ze novu verziu apple cim skor schvali
Host
Host

rixi | stř říj 28, 2009 3:27 pm

Vrelo odporucam tuto hru vsetkym co vahaju. Je to moja prva TD hra a hned ma chytila. Vyborna grafika, ozvucenie a najme zabava. Uz si nepametam, kedy som v noci nezaspal bez toho aby som si u tejto hry nachvilu zapařil :)

UPDATE: 1.3.2 verzia je vonku. Opravuje napriklad nedostupny Helegon mapu, ktora mi nesla spustit.

mikro | pon lis 02, 2009 11:43 pm

Jsou tam přidaný další obtížnosti po Legend. Mam pocit, že jsou 3 a jedno z nich je Mythic.

Uživatelský avatar Yang15 | stř led 27, 2010 12:19 pm

uz jste to nekdo dohral? (1.4.1)
Ja uz mam krome Helegonu vsechno na Heroic a prave jedinej helegon pouze na mastera.. jak sejmout toho hajzla na konci? aniz bych musel neco prodat?
Muj Hero uz ma lvl. 125 a v shopu nic novyho uz neni.. nejdrazsi veci stojej pouze okolo 700 tokenu, coz uz mam koupeny vsechno za ty prachy, a cekam na neco silnejsiho, pac to nestaci..ale kde nic tu nic :(
Host
Host

burina | pát led 29, 2010 10:09 am

Yang15 píše:uz jste to nekdo dohral? (1.4.1)

Já nejsem shopen dohrát ( verzi 1.4.1 ) na všech mapách na obtížnost LEGEND bez jakékoliv ztráty a dostat se tak na další obtížnost.
Povedlo se mi to jen u pár map (takže u pár map mám hvězdu se zelenou ratolestí), ale je jich málo. :D

A nechápu jak je možné obtížnost LEGEND dohrát na všech mapách beze jakékoliv ztráty. Nevím co bych musel mát za artefakty, aby toto šlo vůbec splnit.

Nevíte jak bojovat v mapě SIRIA na obtížnost LEGEND s tím posledním červený chlapem - on nějak zahání bojovníky do domečků a oni s ním nebojují.

Pro "Yang15"
V mapě HELEGON dej obránci u věže vypít modrou lahvičku. A on s tím posledním opičákem snad poradí. Já mám však Level u Hero o dost vyšší. :wink:
Host
Host

burina | úte úno 09, 2010 7:02 pm

Tak už jsem udělal všechny mapy na obížnost "LEGEND" a otevřela se mi obtížnost "MYTHIC". :shock:

Ale na tuto obtížnost ( MYTHIC ) na nejlehčí mapě - GREATSANDS" jsem už na MYTHIC R17 a zajímalo by mne zda to nějak končí nebo to jde až do nekonečna. Vím, že s každou další se zvedá obtížnost, ale je taky tato obtížnost nějak ukončena :?:

Dík.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Hry pro iPhone