Undercroft (Appstore)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

metuj | ned říj 18, 2009 8:01 pm

Undercroft (Appstore)

Vyzkoušejte si zdarma tuhle zajímavou hru z WM. Hraju ji chvilku a zatím mě připadá velmi vydařená.

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... =300194708
Host
Host

Yreg | ned říj 18, 2009 8:08 pm

Re: Undercroft (Appstore)

Jeej to somhralna iPAQu kým som ho nerozbil.

Ronin | ned říj 18, 2009 8:19 pm

Je na ceskem istore? Ja ji totiz nevidim... :(

Oprava: V iPhone uz jsem ji nasel.
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
Host
Host

metuj | ned říj 18, 2009 8:25 pm

Yreg píše:Jeej to somhralna iPAQu kým som ho nerozbil.

JJ, je to totéž. Nevím, jestli autoři na WM nakonec dodali slibovabou češtinu, ale na iPhone by se hodila;-) A možná odstranit pár drobných neduhů verze 1.0 - viz recenze na WM verzi na webu.
Host
Host

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pon říj 19, 2009 5:24 pm

j, UnderCroft je na platformě WM v češtině. Povedená hra
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

burina | sob lis 28, 2009 10:19 am

Je i pro Iphone tato hra v českém jazyce ?
Host
Host

ententeak | stř zář 22, 2010 8:48 am

Tak se mi to povedlo hodit do češtiny:
je potře mít JB, aby se dalo dostat k souborům "private\var\mobile\Applications\979D44BA-A297-4D2C-B9F0-473E1F934BA6\Undercroft.app\"
zde ve složce "data\defs\" najdete tři soubory s příponou "_en.txt" a tři "_cz.txt"
Tak jednoduše si někam nakopírujte ty tři "_cz.txt" a přejmenujte je na "_en.txt" a přepište jimi ty původní "_en.txt" (quest_en.txt, skills_cz.txt, text_cz.txt)
Ostatní (item_ipod.txt, text_ipod_en.txt,..) je potřeba přeložit dodatečně..

a ještě taková poznámka: použijte například PSPad (zdarma pro Win) na odstranění diakritiky z těchto tří textů. (Případně můžete ručně po jednom písmenku :) )
Autor konverze nějak zapoměl přidat českej font :(
No.. sice to není kompletní "překlad", ale snad to někomu pomůže..

Tak mě napadlo, jestli by "převod do češtiny" kterej je součástí samotný aplikace, ale aplikace samotná nedá na výběr jazyk, jestli by to mohlo vyjít na Cydii v lokalizacích?

burina | stř zář 22, 2010 4:00 pm

Dík za TIP na češtinu. :D

Provedl jsem přejmenovaní a konverzi všech - 3 souborů - vše v pořádku -> jsou přeloženy ÚKOLY a těch 12 speciálních dovedností u postavy.

Nejsou BOHUŽEL přeloženy dialogy během hry ani popisy předmětů a zbraní.
Ty jsou v tom souboru "text_ipod_en.txt".
Host
Host

ententeak | ned zář 26, 2010 10:12 am

a je tam pár "chybiček" .. ono je to předělaný téměř kompletně z WM verze, ale v tý je pár věcí jinak. Např. skill Impact/Tvrdý dopad - v iP verzi jsem enemáka rovnou majznul, kdežto ve WM se ten skill jenom nabije a ještě v tom kole můžu použít takto nabitou zbraň.. po aplikaci češtiny v iP tento skill nemá účinek.. Ono se tohle vlastně týká všech skillů, který maj v češtině připsanej modrej řádek "Nabíjecí dovednost"..

A pak některý Questíky, nezkoušel jsem to tedy hrát znova od začátku, ale "Ozubená kola" jsem měl jako aktivní Q ještě předtím, než jsem opustil Aenor's Glen, přičemž jsem ho měl získat až na Hřbitově, takže jsem prolezl celou mapu, kde ty ozubený kolečka jsou, než jsem se rozhodl, že se podívám na undercroft.com na návod, kde jsem zjistil, že ten Q ještě mít nemám.. a pak questík "Bratr", kterej UŽ mít nemám, protože jsem ho splnil už v první mapě..

Takže asi tak: Ta čeština je věc dobrá, pro někoho, kdo neumí anglicky, ale ve výsledku přidává do hry spoustu chyb, které někomu mohou zkazit zážitek ze hry. Hrát se to s tím dá, ale musíte počítat s tím, že některé věci nefungují tak, jak by měly..

BTW: mám tu jak WM verzi, tak iP, takže srovnání mám přímý... (na WM jede bratr)

jezyn | čtv led 13, 2011 6:09 pm

nemáte nědko ty 3 soubory už bez diakritiky ? - docela bych si rád zahrál v češtině
R: tape loading error 10:2
Host
Host

ententeak | čtv led 13, 2011 7:22 pm

Tady to máš, ale je to na starší verzi .. od tý doby vyšly dva updaty.. a po dohrání jsem neupdatoval, tak nevim, jestli se něco nezměnilo..
Kód: Vybrat vše
http://www.ententeak.cz/defs.rar

jezyn | čtv led 13, 2011 7:23 pm

díky moc, zkusím to s tím, dám pak vědět, jak to vypadá, mimochodem, dohrál jsi to v češtině ?
Host
Host

ententeak | čtv led 13, 2011 7:43 pm

no.. v češtině jsem to hrál do prvního updatu, pak už se mi ji tam nechtělo znova házet, už jen proto, že některý skilly nefungujou tak, jak by měly.. viz jeden z mých předchozích příspěvků..
ententeak píše:a je tam pár "chybiček" .. ono je to předělaný téměř kompletně z WM verze, ale v tý je pár věcí jinak. Např. skill Impact/Tvrdý dopad - v iP verzi jsem enemáka rovnou majznul, kdežto ve WM se ten skill jenom nabije a ještě v tom kole můžu použít takto nabitou zbraň.. po aplikaci češtiny v iP tento skill nemá účinek.. Ono se tohle vlastně týká všech skillů, který maj v češtině připsanej modrej řádek "Nabíjecí dovednost"..

takže jsem si to rozehrál v anglině, pak jsem "vymyslel" jak tam narvat CZ, tak jsem chvíli hrál v CZ a dohrál v anglině..

jezyn | pát led 14, 2011 8:03 pm

2 ententeak - co mám udělat s tímto ?
Ostatní (item_ipod.txt, text_ipod_en.txt,..) je potřeba přeložit dodatečně..

máš je prosím tě taky přeložený ?
Host
Host

ententeak | pát led 14, 2011 9:18 pm

nn.. já jsem to nepřekládal...

chandler | úte pro 20, 2011 8:49 pm

prosim nevite nekdo mam nyni dve verze teto hry obe verze 1,2 ale kazda ma jinou velikost nevite v cem je rozdil?

waclaw | úte úno 07, 2012 8:50 am

Potrebuji pomoc....
Mam zakys a nevim jak dale. Uz jsem kvuli tomu musel nakouknout do navodu, ale stejnak mi nepomaha. Nemuzu ukoncit prvni ´level´. Mam oba klice, vsechno v podzemi vybito. A ted mam udelat toto a nemuzu ani za boha prijit na to jak tam ty klice vlozit do zamku:

Vedľa na [9,6] je teleport, ktorý vás prenesie do miestnosti plnej krýs, tak sa na to pripravte. Tam je na stene [23,13] tlačidlo, ktoré vám otvorí cestu k portálu, ktorý už poznáte. Vráťte sa späť cez teleport a prejdite dverami [5,8]. Do zámkov vložte kľúče. Nezabudnite zo steny [2,10] vziať certifikát hrdinu, ten vám umožní prejsť bránou v Nighore.

Edit:
Uk navod pise toto:
The ancient tomb:
Use the bone keys to unlock two locks on the walls.

Edit 2:problem solved

Edit 3:sry, polepsim se :))
Naposledy upravil waclaw dne úte úno 07, 2012 9:29 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte úno 07, 2012 8:59 am

VAROVÁNÍ MODERÁTORA:

jsi tady dost dlouho aby si vedel ze se nemaji delat double posty ale pouzit tlacitko upravit, jeste kdyz pises dalsi post o 4 minuty pozdeji, double post smazan a upraveno, tak si na ro priste davej pozor a vypln si poradne profil
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone