TommyS:
Abych se tak nejak vyjadril a pridal praci moderatorum, prominte

Mam pocit ze musis prispet ke kazdemu tematu nejakou tou svoji myslenkou, ktera je prezentovana jako absolutni pravda a vsichni ostatni se myli. Jako priklad bych pouzil tvuj prvni prispevek v tomto tematu, kazdy si ho urcite rad vyhleda...docela me rozesmal, je to asi neco jako "to auto musi jet uplne hrozne, vzdyt ma stribrny lak!" A ano, iphone je jen telefon a jsou na nej kvalitni hry, ale tvrd si co chces, herni konzole bez mechanickych ovladacich prvku by opravdu nemela uspech, vem si jakoukoliv hru s virtualnim joypadem na iPhone a predstav si ji treba na psp/dsi, co myslis, kde se bude hrat mnohem lepe? Mala napoveda, na iphonu urcite ne. Dale k te tvoji tabulce, pokud jsem pochopil spravne, tak je to mnozstvi titulu, rekni mi, kolik z tech cca 21000 her jsi hral a kolik jich mas vubec v telefonu? to asi nebudou vsechny tak kvalitni, dale tady muzes dat treba prodejnost her, taky bude iPhone jednoznacne na prvnim miste...cim to asi tak bude, ze by to bylo tim, ze 3/4 "her" stoji 20Kč a daji se stahnout a zaplatit kdesik na tramvajove zastavce smer "Namesti Republiky"?
Taky muzeme trosku slovickarit:
"Na hraní mám PC tudíž je PSP zbytečnost,pro mně je iPhone herní konzole a myslím,že ne jenom pro mně."
Dost si tady protirecis, tak na co mas potom pristroj ktery je pro tebe herni konzoli? (rozumej iphone)
A nakonec, agresivni chovani projevene tim ze nekoho oznacis "Nováčkem" pouze proto, ze ma na foru malo prispevku a spletl se pri vyplnovani fw, ktery stejne vubec nikoho nezajima, je opravdu na urovni prvniho stupne zakladni skoly (zasah?)
Prosim pokarani za psani bez diakritiky, alespon si muzes zvysit trosku to ciselko v kolonce "Příspěvky:"
Jednu radu ti dam, nez neco napises, zkus si to v hlave promyslet, jestli to nahodou zase neni kokotina a pokud ani to nepujde, tak radeji nepis nic, hned se to forum bude cist mnohem lepe
Someone is wrong on the internet! peace