Doom Classic

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

JohnMetsn | pon lis 02, 2009 6:58 pm

Doom Classic

DOOM Classic

K dnesnimu dni vysly dve bomby. Krom C&C take Doom Classic. Pro mne jako pro pametnika osobne dokonce veci bombicka nez C&C :) Perfektni prevod s jednim z nej ovladani, co jsem zatim videl. Navic multiplayer (i kdyz bohuzel pouze lokalni) utvari skvelou hru, za 5.49?.

Obrázek

Gameplay video:

Zobrazit video na http://youtu.be/1u3irlRgW9w
Kód do fóra: [youtube]1u3irlRgW9w[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

AppStore Link

Uživatelský avatar amdatlon1 | pon lis 02, 2009 7:30 pm

Re: Doom Classic

Výborná hra, parádna je, xD no tie 2 hry som si kupil, keby app store tieto novinky nemalo take drahe, ale co uz
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Senior uživatel
Senior uživatel

cernakus | pon lis 02, 2009 9:08 pm

Dost předražená hra (vezmemeli v potaz, že se jedná o prastarého dooma).

Nicméně ovládání je velmi nešikovné, mnohem intuitivnější se mi zdá to z Modern combat.

Problém hlavně je, že obtížnost nebyla upravena( popravdě, na hře nebylo upraveno naprosto nic) na realitu krkolomného ovládání a tak není problém dostat přes držku už v třetím levelu první epizody na nejlehčí obtížnost.

Závěr - za ty peníze leda pro fanoušky Doomu.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JohnMetsn | pon lis 02, 2009 9:46 pm

Cena mohla byt mensi, to je pravda...mela byt stejna jako u Wolfa. Z hlediska uprav...jak John Carmack poznamenal u Wolfa, je velmi tezke rozhodnout, co ponechat a co zmenit, aby to nenastvalo fanousky. Prvni uvaha sla napr. k rozliseni. Original wolf bezel v nizsim rozliseni nez ma iP. Zachovat puvodni bitmapy, ci to "vylepsit"? Jedna z "nejvetsich" zmen u Wolfa bylo automaticke otevirani dveri, protoze Johnovi prislo zbytecne, pridavat jen kvuli tomu dalsi klavesu.

No kolem a kolem, mne tohle vyhovuje. Dle mne ovladani mnohem sviznejsi nez u Modern combat a mnohem lepe vyhovujici pro MP, nezli treba u nove MP "pecky" Eliminate.

postl | úte lis 03, 2009 1:32 pm

Nejlépe udělaná předělávka, stejně jako Wolfenstein 3D a Monkey Island. Perfektní ovládání a hra až 4 hralčů v multiplayeru.Tuto hru můžou kritizovat snad jen ti, co ji nepařili kdysi dávno na PC a je pro ně zastaralá graficky.Cena je přiměřená,To spíš Wolf je přehnaně levný-ten se mi nyní po novém updatu v nových misích (Spear of Destiny) kácí a vypne.

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Host
Host

rixi | úte lis 03, 2009 3:23 pm

Mozem potvrdit ze ovladanie je omnoho lepsie ako u komplikovaneho Duke 3D. Hru mozem doporucit tym co Dooma nikdy nehrali, ale aj tym co ho maju uz davno prejdeneho z PC verzie. Urcite radsej brat toto ako Doom Ressurection.

Vasekk1 | úte lis 03, 2009 8:31 pm

je tam i double shotgun ?

Julek | úte lis 03, 2009 9:07 pm

IDDQD :mrgreen:

To byli casy.. Ach jo..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

cernakus | úte lis 03, 2009 9:08 pm

Double barrel jsem tam nepotkal. Ostatně to byla přece novinka Doom 2, ne? Tohle je Doom 1.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vasekk1 | pát lis 06, 2009 10:40 pm

nevíte má vyjít i doom2

shade | pon lis 09, 2009 10:42 am

Podľa mna je to skvele spravený remake. Co sa týka ovládania tak sa treba vyhrať.. osobne som si v menu nastavil druhé ovládanie, zmenšil som si tie joysticky na minimum (neviem či to pomáha ale zdá sa mi že potom to má trocha menšiu citlivosť možno je to iba placebo :D), a dal som ich neviditeľné. potom sa to hrá skoro rovnako ako wolf, čo som chcel aj docieliť. chvíľu si treba zvykať na citlivosť ale ked si na to človek po 15 minutách hrania zvykne tak je to pecka..

ohľadom obtiažnosti by som si dovolil oponovať. ked si človek osvojí ovládanie tak to nie je vôbec ťažšie ako na kompe.. hrá sa to minimálne rovnako kvalitne. úspešne na tom robím speed run-y!

multiplayer je proste pecka.. síce iba cez wifi ale ak by bluetooth mal lagovať tak nech.. ale kooperatívny mod v 4 ľudoch je sila :D deathmatch ani nehovorím.

trocha mi vadí, že sa nedá vypnúť vibrovanie. to si mohli odpustiť. alebo aspon pridať možnosť OFF.

pinkrider | stř lis 11, 2009 10:16 am

Taková klasika dlouho chyběla :D

blazo | pon pro 28, 2009 9:20 pm

zdravim fanoušky doomu :) Projel jsem tuto pecku, ale za celou hru jsem se bohužel nepotkal s double shotgun, tak se ptám jestli ji někdo našel.

Neptal bych se ptze vim že ta přišla až v doom 2, ale v nabídce zbraní pro ni je místo, hned vedle chainsaw

Uživatelský avatar Tea Racer | úte pro 29, 2009 5:31 pm

Moc me to zajímá a rád bych to koupil, je to kompletní nebo jen kus? :-) Ovladání je dobré? Wolf3D mi prisel takovy težkopádny :(
Dá se to hrát? :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar frees | sob led 02, 2010 2:08 pm

jj, skoro tak dobre az si pripadam ako by som sa vratil do minulosti a trasol sa ako 10 rocne decko pred klavesnicou, ked som to hral prvy krat :D
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | sob led 02, 2010 2:18 pm

Povidej mi o tom :-) Koupil jsem to jako svou prvni hru na IP a co jsem tak mel čas zkusit rozhodne nebudu litovat. :D

Moderator fóra
Moderator fóra

Naze714 | sob led 09, 2010 2:37 pm

Parádna hra, a myslím že je výborné že to je presne podla starého dobrého doomu, aspoň si zaspomínam na PC originál :D

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv úno 11, 2010 7:54 pm

Ovládaní není nejhorsi ale ted jsem asi ve 4té misi a je to takové kostrbaté. Jakou verzi z tech 3 ovládání používate a jak to mate nastavené? Střílí na mě a než se otočím tak je po mě. :D

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar jennydrums | čtv pro 09, 2010 4:04 pm

Zkoušel jsem s kamarádem rozjet multiplayer, ale bohužel se nám nepodařilo se spojti. Máte něko nějakou lepší zkušenost?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

holec | čtv srp 04, 2011 3:16 pm

vysel patch, a cena klesla na 1,59 euro :)

airmt | pát pro 23, 2011 9:29 am

Kterou z těch verzí byste doporučili? Uvažuju o nějaké 3D klasice - Wolf, Doom nebo Duke 3D. Ten poslední má prý blbé ovládání (což mě štve, protože Duke byl největší srdcovka) a těch Doomů je více verzí, kde nevím jak se liší.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Tea Racer | pát pro 23, 2011 10:41 am

Hrál jsem do konce oba Doom. Ovladaní je neštastne, ale u wolfa a Duka primo tragické. :-) To jsem díky nemu ani nedohral. Doom 2 je graficky jinde.

Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone