Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
pred týždnom keď som bol s priateľkov kine (zombieland ) tak tam dávali ukážky aj na toto ale tam mi to prišlo že v tej druhej časti jak sa ten picino stál tím modrým také až moc kreslené alebo sa mýlim? lebo inak celkom rád by som to pozrel tak isto ako aj zastav a neprežiješ 2
a kedy to uz bude?? Bo ja by som tiez siel k nam do cinemaxu na to, som to tiez videl v ukazke, ked sme boli na film 2012 Ktovie ci hra ma taky isty dej.
Hra je perfektní teď záleží na tom, jestli je lepší hra nebo film (já jsem film bohužel zatím neviděl) aby to spíš nebylo naopak že ti film zkazí dojem na hru
Film jsem videl pravda v japonstine, ale dle mne docela nuda a guma, jak jsem tak nejak od Camerona ocekaval. 3Dcko je ovsem skvele, do kina se na to jit vyplati, ale na Blu-Ray to kupovat nebudu.
V Olomouci 3D nic extra, ale filmu dávám 4/5. Bod dolů kvůli ,,nádherně" kýčovýmu zpracování (něco jako Pán Prstenů), pár nelogických chyb a tu nechutnou popovku na závěru v titulkách (jak já nesnáším uřvanej popík). Jinak to byl po dlouhé době celkem luxusní film.