Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Našel by se tu někdo tak ochotný, že by mi vysvetlil krok po kroku jak mám správně nainstalovat (a odkud- cydia, linky na pc) gpsphone a jaky, ktere ROMy na pokemon kdyz mám JB iphone 3.1.2? stahl jsem to a inastaloval,a le porad mi hra padala, tak jsem vse odinstaloval a prosim, jestli by mi nekdo pomohl, diky
mozem poradit, ked ste mali nainstalovany emulator z cydie a isla vam hra spustit len padala, tka to iste robilo aj mne, robi to predpokladam kvoli ramke treba odisntalovat niake nepotrebne programy co mate nainstalovane cez cydiu ked nepomoze restore telefonu a najprv nainstalovat to a uvidite ze hra padat nebude az kym sa vam zas nezas*r* telefon...
hm podobne problemy robil NES emulator, ked mal zle nastavene prava k priecinkom, ak mas WinSCP alebo nieco podobne tak mi napis na ICQ 289652939 a mozeme to vyriesit.