Tehra Dark Warrior - 3D RPG [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar JackieTran | stř úno 03, 2010 2:57 pm

Tehra Dark Warrior - 3D RPG [AppStore]

Obrázek

Tehra Dark Warrior

Storm Basic pracuje na jednom 3D hre zvane "Tehra Dark Warrior" , datum vydani je nejspis 2.unora ,brzy ma take vyjit aktualnejsi video teaser..zatim tu mame video,ktere bylo zverejnelo uz v listopadu 2009 ..

Ve je hre ja vyber strany Zla a Dobra - Dabla a Cloveka..
* Tehra has two sides as a character: a human and a devil one.
* Player magic and combat skills evolution.
* Online community, powered by AGON. Check your position at the worldwide leaderboards! Geolocation is supported!
* Defeat enemies and complete levels to win Awards and unlock Challenges.
* Hours of gameplay.
* NextGen 3D graphics, with use of OpenGL|ES 2.0 shaders for special effects as Bloom, Shockwaves, etc. (if hardware supports it, such as iPhone 3GS version).

EDIT :
Hra je jiz v AppStoru!

Velikost : 119 MB
Cena : $3.99
Obrázek

Obrázek

Zobrazit video na http://youtu.be/Qpvx_9v3HSE
Kód do fóra: [youtube]Qpvx_9v3HSE[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil JackieTran dne stř úno 03, 2010 4:30 pm, celkově upraveno 1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Sven | stř úno 03, 2010 3:54 pm

Re: Tehra Dark Warrior [AppStore]

Vyzera to vyborne. Nema to uz niekto? Som celkom zvedavy, ako je spracovane ovladanie. Pripomina mi to Dungeon Hunter.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

wolodo | stř úno 03, 2010 9:12 pm

Hra bezi celkom plynulo na iphone 3G. Nepada, neblbne, skratka technicky super.
Nie je to vsak prave RPG. Cakal som nieco v style diabla, toto je skor styl tekken. Nahra sa level. Treba nieco najst/rozbit/zabit, vsade okolo sa spawnuju potvory donekonecna. Po splneni danej ulohy sa hrac presunie do dalsej lokality kde ho caka to iste. Jedna lokalita zaberie minimalne 10 minut casu. Ak hrac zomrie zacina celu lokalitu odznova. Vzhladom na to ze hra je pekne tazka to je niekedy na nervy. 4 level som napriklad opakoval tusim 5 krat. Ovladanie je dost oplasene, panak ma problem behat rovno. Bitky s viac ako jednym nepriatelom su neprehladne, nedajboze ak su obdalec strelci. Vtedy to je skoro nevyhratelny suboj. Za idmenu su v truhlach nejake dukaty a za tie sa vylepsuju skilly. Zuadne skusenosti, vyvoj postavy ani nic podobne. Velmi to pripomina stare automatove insertcoin arkady.
Ja som skor pri hre mal nervy ako zabavu, zvlast ked mi zabili panaka tesne pred koncom levelu. Hardcore hraci sa mozno potesia narocnosti, ale na mna ako prilezitostneho hraca to je priliz obtiazne. O tom, ci hra stoji za tu cenu hovorit nebudem.

Posted with TouchBB on my iPhone

iphonemato | stř úno 03, 2010 10:10 pm

Re: Tehra Dark Warrior - 3D RPG [AppStore]

suhlasim s wolodom ta hra je tak linearna a stereotipna az to boli po grafickej stranke je to pekne ale rpg to urcite nieje v ziadnom pripade optaznost je nastavena asi na ultra HARD lebo ked ma zabili asi po 10 v 6 leveli tak som to vymazal z iphonu proste zapne sa hra rozsekaj sa z bodu A do bodu B hodi loading a znova to iste skoda cakal som nejake RPG prvky.

Revin1 | pát úno 12, 2010 9:48 am

Není to úplně špatný ale čekal jsem od toho daleko ale daleko víc. Grafika je super, zábava a hratelnost už pokulhává. Také by to chtěl víc komb a různých typů úderů a více RPG prvků. Škoda, velká škoda...
Ale když od toho člověk moc nečeká, tak se to dá hrát.

Já se zatím dostal do kola, které končí takovými otvory ve zdi ze kterých létají firebally. Hrát se to tak nějak dá ale je to dost náročný :?

StormJ | pát bře 05, 2010 11:04 am

Zádné vylepšování postavy, zádné komba nebo věci k nalezení .Spíš než zlepšovat zkušenosti za pomoci peněz, bych radši dostával experience. Do skvělého rpg to má daleko. Jen dvě tlačítka a z toho jen jedno k utoku .Tlačítko k obraně vás navíc neobrani skoro před ničím. Vražední lucistnici vám ji v pohode prostřelí a meele bojovníci vám ji prorazí hned po dvou ranach, jedině po první ráně hned zase stisknout tlačítko obrany. Některé potvory jsou velmi tuhé ( červený kostlivec ) pohyby vaši postavy jsou velmi těžké jako obtížnost cely hry .Hra vás bude nudit a navíc velmi vytáčet hlavně svojí stereotypností. I přes skvělou grafiku vám tuto hru nedoporučuji a radši si kupte něco co zbaví

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone