Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
da sa niekde zistit k comu sluzi aka budova? viem ,ze tie budovy maju logicky odvodene nazvy... ale aj tak sa pri vsetkych neda urcit aky maju "vedlajsi" efekt len tak od oka
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
nick: jelen50 Nevíte někdo co se s hrou stane když udělám restore? Jestli budu muset začít hrát od znovu, nebo jestli je to nějak uložené v tom účtu na plus+.
Naposledy upravil Jelen50 dne úte bře 23, 2010 10:57 pm, celkově upraveno 1
Veľká škoda, že hra je postavená na modely zarábania peňazí..som v 17tom levely, a už je to nuda a ide to tak pomaly, že to človeka všade neskutočne masíruje kúpiť "mojo" škoda, chvíľu ma to fakt bavilo
Macbook Pro 13" TB 2,9Ghz, 8GB RAM, 10.13.3 iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB
Už som v desine.Je to riaden žrút baterky.Ale pecka-páči sa mi to. Dá sa tam aj búrať?Ešte som sa nedopracoval k tomu,ale už teraz by som dačo na farme pomenil..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..
Krasna hra, graficky mnohem hezci nez Farmville, zatim mam lvl 10 a uz me trochu omrzela, ale uvidim jak to pujde dal. Super moznost je posilani push notifikaci, pri dokonceni nejake cinnosti. Jinak muj nick na Plus+ je Spyro
nevite nekdo jak zprovoznit oznameni?mam u vsech policek zakliknuto na zapnuto, v nastaveni telefonu taky a porad mi to nic neoznamuje a policka vesele hnijou:-(
muj nick je Sexedy, kdo by chtel noveho souseda:-D
Podle mě je to spíš výtížením serverů, které nestíhají posílat notifikacem už od vydání s tím, mají problémy, asi kvůli tomu, že je hra free a nepočítali s takovým návalem lidí,ale poslední dny se mi to zdá lepší.
tak jsem na jedenáctým levelu, zatím mě to baví, ale uvidíme jak dál. Fakt je škoda, že je to jen o vydělávání peněz. Když bude někdo mít chuť,najde mě pod: blackmanT