DePict

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar headlong | stř dub 14, 2010 3:57 pm

DePict

Po dlouhé době jsem našel hru, která mě baví natolik, že u ní jsem schopen vydržet celé odpoledne ;-)

Stáhnete si jednoduchou aplikaci DePict, je zdarma a je na ní nutný internet a alespoň částečná znalost angličtiny. Po přihlášení můžete hned vejít přes Play do QuickMatch a dostanete se přímo do hry. Jako jeden z pěti účastníků hry hádáte, co je na obrázku, který kreslí další z pětice v reálném čase. Vždy máte na výběr ze šesti variant. Pokud uhodnete, obdržíte body dle pořadí, v jakém jste uhodli.

Až na Vás přijde řada, kreslíte zase Vy. Nejprve se objeví zadání, poté máte pár sekund na rozmyšlenou a pak kreslíte. Kreslí se prstem (lepších výsledků dosáhnete samozřejmě stylusem), máte na výběr spoustu barev, pozadí a gumu.

Pokud se Vám povede nakreslit hezký obrázek, ostatní soupeři Vám mohou přidělit body. Naopak pokud hru kazíte nebo jste vulgární, mohou Vám přidělit trestné body, nebo Vás ze souteže vyloučit.

Obrázek

V nastavení se pak můžete zaregistrovat, přidat si přátele a hrát s nimi, zvolit vlastní avatar apod. Také si můžete za $ koupit nějaké výhody. Aplikace je na AppStore a je zdarma. Každopádně přes počáteční skepsi Vás hra tak vtáhne, že Vám čas nádherně uteče...

P.S.
Můj nick je headlong a rád s Vámi změřím síly;-)
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar FELINY | stř dub 14, 2010 9:04 pm

Re: DePict

Zni to jako zabava urcite vyzkousim :)
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek
iPhone expert
iPhone expert

JohnMetsn | čtv dub 15, 2010 7:19 am

Skvela vec, moc dekuji :)

nick: John Metsn

Uživatelský avatar maros2710 | čtv dub 15, 2010 2:21 pm

podobna je aj hra charadium ( http://itunes.apple.com/us/app/charadiu ... 71667?mt=8 )

na pocitac zasa isketch ( http://www.isketch.net/i2.html ), kde su aj slovenske/ceske miestnosti
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
Host
Host

Uživatelský avatar bawy | čtv dub 15, 2010 8:06 pm

:shock: to čo je za namotávka..hrám to od 13:00 a teraz sa s holkou naťahujeme o iPhone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Macbook Pro 13" TB 2,9Ghz, 8GB RAM, 10.13.3
iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB

http://vegetariani.asp2.cz/?view=argumenty
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Wolfe | stř dub 28, 2010 7:44 pm

Je to dost namotavka :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone