Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
z tejto hry mám už mindráky keď sa prihlásim na facebook tak ma tam vždy čakajú žiadosti na nejakú mrkvu alebo čo ja viem ešte . aspoň keby ta hra mala nejaký koniec alebo príbeh ale takéto pozmyšlienkovité závislacké hry neznášam ...
ygy> je to OT, ale na FB si můžeš dát ty všelijaké aplikace blokovat a k tomu zrušíš zobrazování "novinek" jdoucích z těch app. od přátel co to používají a máš pokoj - sem to tak udělal už ani nevím, že nějaké applikace na FB jsou .-) a když se objeví nějaká nová, tak rovnou do blokace a je to..
Uvidíme no, na FB jsem to nezkoušel, takže si premiéru nechám až na iPhone. We Rule už mě přestalo bavit, tak mě třeba chytne zas na nějakou dobu tohle
iPhone 5 64GB Black Playstation 4 500 GB HDD Playstation 3 500 GB HDD Xbox 360 Elite 120 GB HDD