MyTown

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

crab3982 | stř říj 13, 2010 7:07 pm

MyTown

MyTown

Jedna se o socialni hru, chcce-li nekdo muze tomu rikat budovatelska, neco na zpusob SimCity, WeRule, ap. ale v jinem kabatu.

Hrac si buduje stavim svoje mesto, hra vyuziva navigace pro geolokaci, a v danem miste si stahne dostupne objekty, jak jsem vypozoroval. Trochu mi to pripomina timto zpusobem Gowallu. Pak si vyberete ktery objekt chcete koupit, postavite budovu, a postupne se modernizuje. Hra je doplnena ruznymy bonusy, ktere urychluji vydelavani penez, dale pak loterijni losy, ktere rovnez mohou prinest virtualni penize, nebo me prekvapilo scanovani carovych kodu ze zbozi a nasledne jejich promena za penize, uspesnost detekce je prekvapive dobra. Hru hraju par dni, za to dobu se da poskocit celkem rychle, nejsem v tyto hre nijak aktivni pistim ji nekolikrat denne.
Rak bych vyzkousel obchodovani s ruzmumi prateli, zatim jsem nemel moznost....

Aplikace je dostupna v tunes a je FREE.

Kdo zacal hrat nebo ma zajem si me pridat jako pritele

uvadim svoje city: crabik
mail: ksh@seznam.cz
Naposledy upravil crab3982 dne čtv říj 14, 2010 6:00 pm, celkově upraveno 2
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | stř říj 13, 2010 7:54 pm

Re: MyTown

Tak nejdříve by to chtělo popis té apliace, když už jsi tu založil o tom vlákno, potom přidat nějaké ty obrázky a odkaz na app store, případě video z youtube dodat. Takhle jinak nemá toto téma smysl. :wink:
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone