Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Asphalty sucks. Nic nema na real racing. Je to nehratelna kravina, takze sestka nebude o nicem jinem. Gameloft by mel radsi delat hry typu sabdstorm, bia apod.
Ani mňa moc Asphalt 5 nelákal a vidím že ani na grafike moc nezapracovali, ale ako sám seba poznám tak to budem mať hneď prvý deň (to tá moja zvedavosť )
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
pre niekoho je námaha celodenná práca, nosenie ťažkých vecí a podobne, pre iných je námaha aj nakláňanie iPhonu o pár stupňov dolava a dobrava! Nechápem čo je na tom krkolomné, podla mňa je to skôr zábavné!!
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
ved klud, co clovek, to nazor. Nemozem povedat svoj,ked uz sa prejavuju aj ostatni ? Proste ma to nebavi, pride mi to ovela horsie ako ovladanie virtual stickom, tak ma teraz pochovaj boze.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB
Presne, preto ma aj veľa Gameloftských hier rýchlo odradí. Už som sa zakopol pri HoS2 a Asphalte 5. No ale zas Shadow Guardian ma príjemne prekvapil, tam investíciu neľutujem
edit// a zabudol som na Spider-Mana, ten bol tiež skvelý. Ale to zas bude tým, že som zaritý marvelák
Mne Asphalt 5 pripadal úplne rovnaký ako Asphalt 3 na N-Gage (čo zaberá asi 20 mb), len s lepšou, podľa gameloftu vymakanou grafikou. Ak je 6tka horšia, tak by to bolo priveľké sklamanie
nemuzu se zbavit pocitu,ze hraju hru na styl JAVY na mojem SE C902 spatne investovane penize podle me,jsou daleko lepsi hry,treba Real Racing 2..to bezpochyby
No jo, RR a Asphalt nejde srovnávat. To mě zase vůbec nebaví NFS, příjde mi to jako něco mezi tím, ani dobré rally a ani kravina kde se dá s autem vyblbnout jako v Asphaltu. Ale na iP mam všechny díly NFS
iPod Touch 5G blue iPad Mini iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce) Literatura: Jak myslí Steve Jobs
Mám Real Racing 2 a od včerejška Asphalt 6 (na iPodu a iPadu obě hry), měl jsem i NFS všechny varianty a ty mne nebavily vůbec. Takže jsem NFS smazal, Asphalt 6 mi přijde lepší, samozřejmě Real Racing je nejlepší.
MacBook Pro Retina iPad Mini iPhone 5S Apple TV AirPort Express