Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

leevi | pon čer 20, 2011 9:56 am

Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]

Minulý týden se objevilo v App Store pokračování hry Airport Mania: First Flight.
Hra se mi zdá vyvedenější, než první díl. Letiště jsou v různých "světech", je originálnější a není zas až tak fádní. Byť princip hry je pořád stejný - obstarávání chodu letiště (přistání, odbavení cestujících, oprava, načerpání paliva, vyložit/naložit zavazadla, odlet, rozšiřování letiště). Grafika vypadá i na 3G S líp a vše je pěkně svižné.

http://www.youtube.com/watch?v=1ZhuR4vnnBM

App Store
0,79 €
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
Host
Host

Uživatelský avatar Slimák | pon čer 20, 2011 2:12 pm

Re: Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]

Na tuhle hru jsem maniak, ale dvojka mi příjde hodně podobná, defakto nic nového, jen slabé předělávky a doplňky.
Obrázek iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Obrázek Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Obrázek Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Senior uživatel
Senior uživatel

shotik | pon čer 20, 2011 2:52 pm

Re: Airport Mania 2: Wild Trips [0,79€]

jednicka dohrana jen cekam na dvojku na ipad. Na iphonu se to neda hrat vevyssich levelech :)) bych musel mit prsty jak predskolak :)

iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone