Desert zombie -Last Stand

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

moramiki | stř srp 03, 2011 2:24 pm

Desert zombie -Last Stand

Hra pobezi na UE a mela by vyjít jeste tenhle mesic.Vypada to docela zajimave -posudte sami.

zdroj:http://iphonehry.cz/desert-zombie-last-stand/

[youtube]yn0y8PQ0hRc&NR=1[/youtube]

milan0301 | stř srp 03, 2011 3:02 pm

Re: Desert zombie -Last Stand

"Ještě tento měsíc" myslel autor článku (25.7.2011)z http://www.iphonehry.cz červenec. Osobně si myslím, že hra nevyjde dřív, jak po prázdninách.

EDIT: Což mě mrzí,protože se na ní docela těším:D
iPhone 4 16GB Black 4.3.3
iPad 2 32GB WiFi + 3G White 4.3.3 JB
Host
Host

Uživatelský avatar dungeon | sob lis 19, 2011 10:55 pm

Neví někdo kdy tahle hra má vyjíd?
Obrázek
Obrázek
Host
Host

moramiki | pát pro 02, 2011 6:33 pm

Uživatelský avatar JorEL | sob pro 03, 2011 12:44 pm

Hraje to už někdo? Koukal jsem na nějaká gameplay videa a ta mě zatím moc nepřesvědčila ke koupi. Každopádně vyšlo CoD:Black ops Zombies(alespoň pro mě v naprosté tichosti) tak si říkám jestli nepočkat na CoD až bude v AppStore, či zakoupit tuto hru, žánrově jsou si podobné.
•iPad Air
Host
Host

Uživatelský avatar dungeon | sob pro 03, 2011 3:29 pm

JorEL píše:Hraje to už někdo? Koukal jsem na nějaká gameplay videa a ta mě zatím moc nepřesvědčila ke koupi. Každopádně vyšlo CoD:Black ops Zombies(alespoň pro mě v naprosté tichosti) tak si říkám jestli nepočkat na CoD až bude v AppStore, či zakoupit tuto hru, žánrově jsou si podobné.

Na iPhone4 nehratelný, je to strašně zpomalený, odhaduji že to dělá tak max. 10FPS, ale devátého by měl vyjíd update pro iPhone4. Graficky slušný, bohužel jsem čekal něco úplně jinýho. Prostě jen běháte mezi rujnama na poušti a kosíte zombíky. V celku o ničem. Za pár minut nuda. Čekal jsem něco jako Infected a takže sklamání. :(
Obrázek
Obrázek
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone