Na Ipodu touch 4g jed dobře, ale né skvěle. Hra je plynulá když beru v úvahu že plynulost je od 24fps. Hra jede plynule skoro furt. Malé zaváháni jsem si všiml ve čtvrtém levelu a ještě ke konci té vesnice v pákistánu. Jinak bez problému. Toto beru, protože je to hra na mobil a nemůžu od toho očekávat kdo ví co. Kampaň mám dohranou a musím uznat, že se povedla. Grafika je senzační. Ovládání jako u jiných her od gameloftu.
K Multiplayeru:
Multiplayer je "dobrej". MiroSVK psal, že má 15fps. Hrál jsem celkem dlouho a zjistil jsem, že na některé vytvořené hry jsou zabugované. Způsobylo většinou: hráč který se nemohl připojit, hodně hráčů se špatným pingem. Zkoušel jsem různé hry a na jadné mapě jsem měl 20fps a na druhé třeba 30fps. Nevím jestli je to momentálním návalem na server(někdy i conection lost), ale myslím si že se to zlepší. Nejlepší mapy jsou pro mně Recon a Divide.
EDIT: teď jsem hrál a bez problému, jakou máte zbraň a výbavu ? Já mám druhou zbraň, základní zaměřovač a C4. S c4 se dají dělat dobrý brutalitky. Na radaru vydíte, že vás někdo pronásleduje tak do dveří dáte C4 a když od toho bude pár kroků tak odpálíte

. To prostě čekat némůže.