Danger | pát pro 02, 2011 1:04 pm
Já jsem zatím naprosto spokojen. Grafika prakticky stejná jako 1, ale určitě tam pár zlepšení bude.
Jinak největší změny oproti 1:
- mnohem větší důraz na děj.. kdě v jedničce to vydávali postupně v patchích a byla to jen taková "záhada" na pozadí zabíjení, teď to sice funguje stejně, ale děj má mnohem větší prostor a hráč na pozadí všeho toho opakování má vlastně jasný cíl (něco se tam postupně odemyká), takže jsem zatím žádným směrem nešel víc jak 2x (než jsem zabil bosse)
- hra nepůsobí až tak moc stereotypně jako 1, protože to "bludiště" je větší a tak furt nechodíte stejně (a postupne odemykáte další) a potvor je celkem rozmanitá sbírka (schopnosti a útoky zhruba jak v jedničce po posledním patchi, ale s mírnou obměnou) a přibyli i speciální bossové, co klidně i kouzlí:)
- přibyly další dva typy zbraní (tzn i boje): 2-handed a dual-wield
- předměty nejdou prodávat (nejsem si zatím jist, jestli je možné najít dvě a pak jednu prodat), ale za to mi přijdou levnější a rozdíly mezi nima jsou vidět
- do předmětů můžete nyní dávat gemy a je to pořádný boost:) gemů je několik typů, padají z potvor, truhel, nebo je lze i koupit v obchodě (nabídka v něm se obměnuje na začátku každého rebirthu) a za cca část jejich ceny (roste s kvalitou) je lze i vyndat - nepotřebné gemy pak můžete jednoduše prodávat a přilepšit si tak
- po světě je teď více typů pokladů a pytlíků s goldy:)
No, snad jsem něco nevynechal. Zatím mám odehrány asi 4 hodiny, level 24 a na tom "kruhu se stromem" aktivované dvě nebo tři části. Doufám, že někdo brzy zveřejní nějakou mapu:-)