JanGottwald | pon říj 24, 2011 6:46 pm
Mě toto rádoby "pokračování" dost zklamalo. Kdyby udělali Fruit Ninja 2, přidali pár novinek, nějaké nové módy a to klidně i ty, které jsou v Puss in Botss, mohlo to být důstojné pokračování. Takto je to splácanina skryté reklamy na film o jakémsi kocourovi, až nechutně podobném tomu ze Shreka, který nemá naprosto žádnou spojitost s předešlou hrou a to mě odradilo nejvíc.
Nevím co k tomuto spojení autory vedlo, jestli peníze nebo jen hloupý nápad, ale je to snad první hra, u které jsem uvažoval o reklamaci a vrácení peněz. Je to čistě můj subjektivní pocit, ale tohle se opravdu nepovedlo. Už jen proto, že film bude beztak typická vykrádačka typu: Jak podojit starou krávu? Hmm... Vezmeme kocoura ze Shreka a uděláme z něj hlavní postavu a bude se jmenovat Kocour v botách a bude to 3D popkorňák...
Abychom se ale za chvíli nedočkali prznění i jiných her. Koho by bavilo třeba hrát svůj oblíbený Doodle Jump, kde bude skákat Šmoula jen proto, že bude za chvíli v kinech?
Hře jsem dal hodinu a i té jsem litoval. Bohužel tímto pokračováním ještě víc pochybuji, že se ještě dočkáme nějakého vylepšení starého dobrého prvního dílu...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB