Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
obavam se ze ne, zacne se to stahovat, ale co to udela kdyz jsem jenom na mobilnim pripojeni, a tam bude nejaky limit pro stazeni, to ti nepovim. Jestli se to preci jenom zakoupi nebo jestli ne
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Tak Vás aspoň poprosím,jestli by jste se nemohl někdo mrknout dokdy bude ve slevě.Pochopil jsem z toho že 48h,ale nevim jestli jsem to správně pochopil a odkdy ta sleva je. P.S. Nechci ji stáhnout, ale jen zakoupit
nie multiplayer tam nie je... ale čo so mvidel nejaké videá zdá sa, že niečo ako "local" tam je... neviem, neskúšal som... 11 som nehral ale 12 je graficky a herne skvele spracovaná... kopec fintičiek, animácií..je to skrátka pekne spravená hra
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Pokud mas iphone i ipad, pripadne ipad a jiny telefon, muzes obejit ten limit velikosti tak, ze si nasdilis hotspot z mobilu a ipad to pak vidi jako wifinu:) Uz jsem takhle mimo domov stahoval, treba za jizdy autem:) (samozrejme ne za volantem:D)