Football Manager Handheld™ 2012 - 7.99 €

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Mari.Shinzon | čtv led 19, 2012 4:33 pm

Football Manager Handheld™ 2012 - 7.99 €

Chci se zeptat na tuto hru. A jelikož stojí celkem dost na hru, tak se raději zeptám. Má cenu to kupovat? Je to hratelné? Mám rád různé managery - tento hraji i na pc ale často nebývám doma a tak jsem chtěl nějaký manager na dobu, kdy nebudu mít u sebe noťas. Pokud stojí za to to koupit, tak to rád udělám, ale chtěl bych znát vaše názory.

Děkuji za každý názor :-)

EDIT: Tak nikdo nenapsal a ani se nakonec nedivím. Hru jsem si tedy koupil a hned spustil a musím říct, že toho lituji. To si raději zahraju jednou za čas na PC než to hrát na iphonu. U jiných her mi displej iphonu nevadí, ale tady je to prostě moc malé.. JInak celkově se mi to zdá hrozně nepřehledné + chybí čeština a plno lig.

Hra odstraněna :D

matias170 | sob led 21, 2012 5:28 pm

Re: Football Manager Handheld™ 2012 - 7.99 €

Ja som na tejto hre proste závislák, prvý deň sa mi to tiež nejako nezdalo ale potom som sa do toho dostal, hrám to už od začiatku decembra každý deň :) Zobral som nejaký slabý tím s 2 anglickej ligy a postupne ho vypracuvávam, už som dokonca vyhral európsku ligu :D

Mari.Shinzon | pon led 23, 2012 6:55 pm

Tak jsem tomu dal druhou šanci a musím říct, žes měl pravdu. Není to sice jako na počítači, kde je více možností, lig atp. Ale je to příjemná alternativa na cesty. Jak se mi to nezdálo, tak teď mě to baví a hraju to.

matias170 | úte led 24, 2012 12:17 am

Hej veď jasne do iphone aplikácie by sa to všetko čo je na PC verzií ani nevošlo :) Tiež to hrávam cestou do školy :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone