tip na dobrou gamesku do skoly? :-)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Marr | ned zář 09, 2012 10:16 am

tip na dobrou gamesku do skoly? :-)

zdravim, opet nam zacina skolni rok, takze mam jednoduchej dotaz - znate nejakou jednoduchou hru, pri jejimz hrani nevzbudite mnoho pozornosti u ucitele? :-) diky za kazdej tip
Host
Host

jaPhone | ned zář 09, 2012 11:08 am

Re: tip na dobrou gamesku do skoly? :-)

doporučuji Doodle Jump, Labyrinth, Temple Run, Jetpack Joyride (moje oblíbená) a nejlepší kdyby jsi chctěl učitele naštvat tak si stáhni Ultra Sound :D to ho naštve
iPhone 3G
iPad mini Retina
iPod shuffle
iPhone 7
MacBook Pro 15” Retina
Host
Host

ScorpyCZ | ned zář 09, 2012 1:11 pm

Já bych doporučil nedávno aktualizovanou hru Plants VS Zombies nebo Galaxy on Fire 2HD. Galaxy on Fire 2 HD je nyní ve slevě za 0.99 $ a létání napříč galaxiemi, níčení nepřátelských lodí, rabování nákladních lodí či jen prosté těžení asteroidů je zaručená zábava na několik hodin. Já osobně jsem s koupí neváhal. Mám nahráno něco přez 11 hodin a nejsem ještě u konce. Je sice pravda, že už hraji zvlášť koupené DLC, které stálo něco kolem 3$, ale určitě to stojí za to.

Uživatelský avatar iSaryk | ned zář 09, 2012 2:29 pm

Asi to nebudeš chtít slyšet, ale musím to říct: využij čas ve škole k učení a pak se nebudeš muset tolik učit doma a můžeš si hrát hry.
iPhone 5S 32GB SG, MacMini 2010, iPad3 32GB, AppleTV3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 09, 2012 5:12 pm

Tak, správně.
POZNÁMKA MODERÁTORA:

Téma považuji za notně "ujeté" a zamykám ho. Tohle tu určitě řešit nebudeme. To je, jakoby tazatel byl v zaměstnání a místo práce by si dělal něco jiného, za což by dostával zaplaceno. Jinými slovy, byla by to v podstatě krádež. Ani se nedivím tomu, jaká je u nás životní úroveň.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone