Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zkuste napsat svoje žebříčky. Třeba to někomu pomůže při rozhodování kterou gamesku vybrat. můj žebříček: 1. Real Footbal 09 2. Asphault 4 3-4. Crash bandicoot 3-4. Enigmo
Ja mam iba: 1. Super Monkey Ball 2. Cro-Mag rally 3. Labyrinth Lite (free)
Tieto hry zboznujem, trocha ma mrzi absencia nejakeho championship na Cro-Mag, ale je to sranda. Monkey Ball ma dostal, sice treba pochopit ovladanie a blbu kameru, ale je to solidna zabava. Este uvazujem nad GTS World racing a Asphalt 4. Labyrinth stoji za ten hriech, je to super, aj ked velmi podobne Monkey Ball. Bolo by fajn, keby existoval nejaky ofiko emulator na NES alebo SNES, resp. Gameboy.
U obou maximální spokojenost, ale přece jen je ten poker levnější, tak ho hodnotím lehce výš. Obě dvě hry se navíc můžou na telefon pochlubit úžasnou grafikou (Asphalt je v 3D, Texas Hold'em míchá videa hráčů s kresleným pozadím).
Nic jiného zatím nemám, uvažovala jsem o Billym Frontierovi. Jinak Labyrinth jsem zkoušela v Lite verzi a osobně musím říct, že se mi trochu víc líbilo aMaze, ale to už je zas můj osobní názor.
u mna je to 1: Crittercrunch 2: toy bot (velmi kratke ) 3: de Blob (sice som to len zacal hrat ale lubi sa mi to) 4: Star wars (vid vyssie) 5: Bejeweled2 (klasika je klasika)
Myslim si, ze toto je zbytocne. Platenych dobrych hier je ovela viac a stale pribudaju a pribudaju. Nemyslim si, ze hlasovanie nieco vyriesi.
Kazdy ma subjektivny nazor na hru, niekomu sa prave ta co ma najviac hlasov najmenej paci. Ale diskutujte o tom, ludia sa aspon dozvedia o dobrych hrach.
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Jsem presvedceny zezatim nejlepsi hra co na Iphone vysla je Simcity. Je to prvni komplexni hra na Iphone. To ostatni jsou jen primocare arkady, nebo logicke hricky. Vyjimka je Monopoly, ale to je akorat predelavka deskove hry. Simcity je zatim jedina hra, ktera se da srovnavat s hrama na PC (pro me dulezite, protoze kdyz uz tak si chci zahrat neco poradnyho. Nehledam hry pro zabiti casu v dopravnim prostredku)
chybi mi tam moznost votnout Monopoly od EA -- Super game, výborné 3D animace, super AI možnost multiplayeru na jednom zařízení (až 4 hráčů) nebo na lokální síti (nemám ozkoušeno) - možnost nastavování kolik se má dostat M při přejezdu startu, jestli se to má zdvojnásobit, když se na start šlápne atd.. fakt super hra, lepší než cokoli, a suprově to zabaví mě a kámoše o hodině, kdy hrajem prosti sobě a ještě proti AI:-)
a jako druhej hlas bych dal SimCity - taky super hra od EA, výborná hratelnost a všechno super:-) taky doporučuji
jinak asphalt 4 mě vůbec nebaví, ty smyky co to dělá sou uplně ***** .. mnohem lepší Racing Thunder, i když byl mnohem víc uzavřenej, ale to chování auta měl lepší
Neprekaza vam pri hrani JailBreak? Ci niektore hry niesu spomalene a tak... Pretoze uvazujem o JB ale nechcem prist o pohodlie a rychlost systemu Dakujem.