Star Wars: Force Unleashed

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

jacksilverburgh | stř zář 17, 2008 10:21 am

Star Wars: Force Unleashed

Nová hra od THQ Wireless, Star Wars The Force Unleashed, je konečně v App Store za $9.99.
Obrázek

Unleash a barrage of Force Powers ? including Grip, Lightning, Jedi Mind Tricks and much more - at the flick of your fingers as you tap, touch and swipe your way through enemies using the intuitive touch-screen mechanics and exclusive CellWeaver feature.

ObrázekObrázek

Včera jsem si tuhle hru nainstaloval a musím říct, že mě hodně udivila grafika a i gameplay je dobrá. Ozvučení se mi zdá tak střední. Ale velmi doporučuji. Pro fanouška Star Wars je to povinnost. :-)

pacholek | stř zář 17, 2008 11:16 am

Re: Star Wars: Force Unleashed

taky doporucuju...je to fakt zase krok dal:) akorat to neni hra na opakovany hrani..:/

Uživatelský avatar Carabei | stř zář 17, 2008 11:34 am

jeste mit moznost se pomoci gyra pohybovat a to bylo teprv neco, jinak je to vcelku zajimava hra, ale nikdy me nedokaze bavit delsi dobu v kuse jako treba monkey ball a podobne
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Starý pes fóra :)

spawn133 | stř zář 17, 2008 12:16 pm

Pomocou akeho gyra??
iPhone ma akcelerometer... :idea:
Host
Host

sad69 | stř zář 17, 2008 1:08 pm

ano, a ten je založený na principu gyroskopu... :wink:

kristyna90 | stř zář 17, 2008 5:32 pm

Vypadá to hezky, ale za poslední týden jsem si koupila tři hry, tak si dám trochu pokoj. Snad někdy udělají hru i na podkladu nějaký gangsterky, třeba Zjizvený tváře nebo Kmotra...

pacholek | stř zář 17, 2008 5:34 pm

OT: napr multiplatformni mafia II ? :)

Uživatelský avatar tvosi | stř zář 17, 2008 5:40 pm

tak ja taky doporucuju fakt super gamesa a to ovladani je good
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

N3o21 | stř zář 17, 2008 7:25 pm

Jak dlouhá je asi doba hraní?
Jsem SW fanda, takže by mě to celkem zajímalo. Ale za 2 stovky koupím i pořádnou hru na PCčko... Samozřejmě ne nejnovější hit.

A co c vlastně jde? Já nemám ponětí... Hodilo by se nějaké demo :/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pacholek | stř zář 17, 2008 7:28 pm

jeste sem to nedohral ale dokazu te na youtube... je tam spoustu zaberu ze hry, hratelnost je vyborna i kdyz to za tebe vlastne samo chodi a ty jen zabijis...

N3o21 | stř zář 17, 2008 8:15 pm

No nevim...
Asi začnu dávat na stranu prachy na nějaký PSP :/
Doma na hraní neni čas ani nálada. A "velká" verze Force Unleashed nabízí úplně jiný možnosti... Například hrát za temnou stranu... atd.

Tahle iPhone verze je děsně stupidní :(
I piškvorky jsou víc variabilní, když tak na ty videa koukám. Ale uznávám, že ovládání je docela fajn. IMHO se ale takové ovládání hodí spíš do nějaké aplikace, a ne do hry :/
Obecně mi tyhle "AAA" tituly pro iPhone přijdou dost mimo a hloupé. Nějaký ty hříčky s nakláněním, a podobně, jsou docela fajn. Třeba takový Audi A4 má zajímavý ovládání co přidá na hratelnosti. Kdyby to měla nějaká závodní hra, trošku víc poladěný, a z pohledu řidiče, bylo by to super.
Tohle mi připadá jak animovanej film, kdy můžu rozhodnout, jak postavička mávne mečem. Ale jinak neovlivnim nic :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kameniczki | stř zář 17, 2008 9:04 pm

Na hry som asi lama ... Nemozem prist na olvadanie a ako to hrat... Inak grafika fakt super

pacholek | stř zář 17, 2008 9:10 pm

pokud mas nad pritelem ten klikyhak modre tak ho prstem obkrreslis kdekoliv po displayi a ono se to vykona a nadzvedne je to, pote uz jen udelas caru ve smeru spinky ktera se u letajicich nepratel objevi... pokud je to ten paznak sedy tak se musis branit "mecem" a kreslis do vzduchu cary mezi tebou a nepritelem.. (jejich strely se takto odrazi do nich)

kameniczki | stř zář 17, 2008 9:57 pm

Almi: citát zmazaný. ak reaguješ na predošlý príspevok nepoužívaj citát.

Tam som sa dostal... Ale potom sa mi tam zobrazil červený kruh, tam som zkončil...
Už som na to prišiel... Na hry som fakt lama.... ;-)

jacksilverburgh | čtv zář 18, 2008 11:17 am

Když to tady tak čtu a přemýšlím o tom, tak asi je pravda, že ta hra až tak super není. Opravdu jen rozhodujete jak mávat mečem a rukama. Ale za zkoušku to stojí. Nechci nikoho navádět, ale s odemknutým iPhonem se ta hra dá sehnat i zadarmo.. 8)

Yreg | ned zář 21, 2008 12:53 pm

Mne sa táto hra celkom páčila, z môjho pohľadu má jednoznačne najlepšiu grafiku zo všetkých doterajších hier, a ovládanie je famózne, vadí mi ale zopár vecí.

-Nezmyselnosť niektorých častí príbehu - zabíjanie Jedija hádzaním krabíc, utekanie pred Vaderom, ktorý kráča..
-To ako vždy príjdete, zapnete meč, niečo rozprávate, zabijete všetkých silou, vypnete meč a odídete.. ten meč je smiešny.
-Neuveriteľne nudní bossovia.
-Monotónnosť.
-Krátkosť.
-Cena.

ninisek | úte říj 28, 2008 7:37 pm

kde to stahnu? muzete to nekod dat do cydie nebo do istalleru? pls diky

pe.kova | úte říj 28, 2008 7:46 pm

stáhneš to na app store. WAREZ tady nepodporujeme!
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone