Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zatím mám 923. Jde to celkem lehce, důležité je neztratit koncentraci a pak to může být klidně i několik tisíc. Doporučuju se zvukem - udrží Vám rytmus a položit iPhone někam na stůl - nedržet ho v druhé ruce.
Hele děti když už hlásíte překonání rekordu tak sem hoďte screen-shot. Já zatím kolem 500.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Paly má pravdu... Nedokážu si představit, jak bych furt mačkal a čekal než udělam třeba těch 1000... No ale jinak fakt super... Moc mě to baví.. Hlavně že je to zadáčo... App store mi jinak nejede:-(
Ono to překvapivě uteče dost rychle a rozhodně není 1000 na půl hodiny. Osobně bych řekla, že to není víc jak cca 5 minut, ale při hře je čas dost relativní ... zkusím to změřit