Asi takhle, chápu co chceš udělat a je to velmi dobrý krok, ale pro začátečníka by bylo nejlepší následující:
Firmware 1.1.4 (prozatím) Cz s:
- čeština
- Mobile Enhancer + česká klávesnice
- odblokovaný, aktivovaný, jailbreaklý
- BootNeuter (BL 4.6)
- Installer (Pokud možno, česky)
- Fixy, které je potřeba nainstalovat pro srpávnou funkčnost iPhone v čechách...
Firmware 1.1.4 Sk
- slovenčina
- Mobile Enhancer + česká klávesnice
- odblokovaný, aktivovaný, jailbreaklý
- BootNeuter (BL 4.6)
- Installer (Pokud možno, slovensky)
- Fixy, které je potřeba nainstalovat pro srpávnou funkčnost iPhone na slovensku...
Nevim promiň ale příjde mi jako úplně "tupé" když to tak řeknu dávat do iphone aplikace a potom to dávat na veřejnost jako Cz a Sk firmware... Podle mě by to mělo být bez všech otravných aplikací (ať si každý nainstaluje co bude chtít) ale ať má hned po nahrání firm připravený iPhone ke všem činnostem + lokalizace... Navodil si sem velmi dobrý nápad, pokud by jsi byl za to, aby tam byly i ty aplikace, dej vědět a já se vrhnu do výroby toho Cz / Sk firmware, podle toho jak jsem to popsal

(Ale nechci ti krást nápad)
Víš co jako chápu, aby hned měl začátečník komunikátor se všemi dobrými aplikacemi, ale je tu několik problémů:
1) aplikace se dost často aktualizují -> musel by jsi aktualizovat často svůj pack
2) Co když někdo třeba jednu z aplikací chtít nebude? Jak ji neznalý nováček odinstaluje, když nebude nainstalována přes Installer? Nevim jestli mu budeš radit, kde které soubory má vymazat a čím atd...

EDIT: ÁÁha, promiň až teď jsem si přečetl celý topic