Hele melo by to bejt tak, ze ti to do slovniku natahne vsechny slova z kontaktu (vyzkouseny, to dela

), a ze vseho ostatniho co tam obsahuje text, potom se do slovniku ukladaj i slova co napises, otazka je jestli se nabizeny slova radej podle poctu pouziti, nejdriv to vypadalo ze jo, ale ted sem slovnik jeste jednou preinstaloval a ted mi to dela blbosti jako tobe, ulozim slovo, napisu znova, je to ok, ale kdyz pisu dalsi mail, tak uz mi to cpe zase stary slovo ktery sem prepsal. Ale tudiz to ze ti to nabizi znovu a znovu kraviny muze bejt dany tim ze to slovo zatim nebylo dostkrat pouzity.. ale nevim jiste..
To Rony: myslim ze to takovej problem nebude: algoritmus kterej doplnuje slova bere v ohledu slovnik, a polohu zmacknutejch klaves porovnava s polohou odpovidajicich pismen ve slovech ve slovniku. Takze je mu uplne jedno jakej je to jazyk apod..
Proste iPhone nekde musi mit nakej konfiguracni soubor kde ma ulozenou polohu jednotlivejch pismen, (kez by nekdo zjistil kde

) ten se prepise na spravny hodnoty a melo by to fungovat..
Ale potreboval bych poradit jak pustit aplikaci pro tvorbu slovniku (z odkazu se mi stahlo jenom soubor: iPhoneShop-0.6.jar , kterej nevim jak spustit (OS X nebo win))
Hledal jsem, nenasel..diky moc za radu..
Klidne bych ten slovnik nak zkusil prozkoumat, jak funguje a tak.. Uz i kvuli tomu ze nektery slova jsou tam fakt spatne a taky je stavajici cekej podle mne moc dlouhej, obcas se mi treba pri psani online mailu na seznam.cz klavesnice seka..
Huh, tak ted mne prave napadlo co takhle vytahnout slova do slovniku jednoduse Z TEHLE STRANEK?
Kde jinde se najde lepsi vzor textu kerej pouzivaj majitele iPhona nez na jejich strankach?
Programek kterej: 1) cte 2) vyhazuje duplikaty 3) uklada slova 4) goto 1.
Nic lepsiho... Coz?