Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
dyndym píše:Myslím, že pokud CZ nebude ofiko v iPhonu od Applu, tak IMHO bude stále vidět jak původní EN hlášku přepisuje CZ. Je to tak i u WMobile jen to daleko více brzdí systém, u iPhone je to opravdu mžik. iPhone je bomba s češtinou i bez.
JoU píše:Chceš tím říct že je tohle téměř dokonalý překlad pro 1.1.1 na který čekám?
Julek píše:JoU píše:Chceš tím říct že je tohle téměř dokonalý překlad pro 1.1.1 na který čekám?
Dokonalá čeština bude přesně tak dokonalá jak si jí přeložíme. Proto se zapoj a směle do práce
ALEX píše:Cau , delal sem vcera 2 iphone , mam cestinu a myslim si ze je celkem fajn , jestli budes mit zajem muzu ti ji poslat .Julek píše:JoU píše:Chceš tím říct že je tohle téměř dokonalý překlad pro 1.1.1 na který čekám?
Dokonalá čeština bude přesně tak dokonalá jak si jí přeložíme. Proto se zapoj a směle do práce
crusader píše:Tak jsem malinko upravoval, jelikož se mi v překladu u FW 1.1.1 nelíbily chybné stringy v nastavení iPhonu, tak jsem se je snažil opravit. Kdyby jste někdo našel ještě nějaký chybný string nebo překlad v nastavení, dejte mi vědět. Zkusím, co bude v mých silách. http://www.parkury.cz/downloads/iCzech-1.1.1_1.1.2.zip.
¨szoustal píše:crusader píše:Tak jsem malinko upravoval, jelikož se mi v překladu u FW 1.1.1 nelíbily chybné stringy v nastavení iPhonu, tak jsem se je snažil opravit. Kdyby jste někdo našel ještě nějaký chybný string nebo překlad v nastavení, dejte mi vědět. Zkusím, co bude v mých silách. http://www.parkury.cz/downloads/iCzech-1.1.1_1.1.2.zip.
Tak jsem ji zkusil a zase o kousek blíže k dokonalosti. Díky moc.
Julek píše:Pokud tě Camera a Photos tak dráždísměle do toho. Originál soubory se budou hodit.
crusader píše:Ten soubor "system" by se měl nakopírovat do adresářů ve výše uvedeném příspěvku. Alespoň odtud se stáhl.
Jinak original soubory z FW. 1.1.1 by se na opravy moc hodily.
crusader píše:No, asi jediný jiný způsob je přes WinSCP. Ale to jde tuším jen přes WIFI (tak to dělám já).
ALEX píše:Cau , delal sem vcera 2 iphone , mam cestinu a myslim si ze je celkem fajn , jestli budes mit zajem muzu ti ji poslat .Julek píše:JoU píše:Chceš tím říct že je tohle téměř dokonalý překlad pro 1.1.1 na který čekám?
crusader píše:Názvy dnů se objevují v souborech "system" nacházejících se v adresáři /System/Library/Frameworks/System.framework/ a /System/Library/Frameworks/System.framework/Versions/B/
Zkusil jsem tedy nahradit anglické výrazy za české (zatím pouze u názvu dnů), ale opravdu si nemyslím, že by to bylo až tak jednoduché. Pokud má tedy někdo odvahu nahradit stávající soubory za upravené a vyzkoušet funkčnost, zde je upravený soubor http://www.parkury.cz/downloads/System.zip . Případné problémy jsou na vlastní riziko.
crusader píše:Zkoušel. Přeložil jsem je pro jistotu celé znovu a výsledek je stejný. U foťáku a alba zůstávají stále anglické popisky. Tak už nevím...Je to mezi nebem a zemí.
Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé