Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
crusader píše:Tak to me mrzi a doufam, ze das tu chytrou krabicku s jablickem brzy dohromady.
crusader píše:Další verze češtiny. Opraven chybějící string v kalendáři při zadávání nové události, opraven překlep "smaazt" za "smazat" a opraven chybějící string u zvonění v kontaktech.
http://www.parkury.cz/downloads/iCzech-1.1.1_1.1.2.zip.
crusader píše:Je to tak. Tyto dvě ikony prostě laicky změnit nejdouProzkoumal jsem vše a všechny stringy přeložil, ale Camera a Photos se tam drží jako klíště
TRujder píše:Tak jeste jsem nasel jednu chybku. V textovych zpravach, budiku a svet. casu chybi prelozeny tlacitko edit. Ted to pise chybu ve stringu. Jinak fakt skladam hold autorovi. Zatim jedna z nejlepsich lokalizaci.
Noves píše:Tak to je velka poklona...cestina fachaa jako svycary![]()
ale mam tu mensi problem, kdyz jsem nahral tak se mi uplne rozhodil THEMES...nevite jak to napravit zpatky...mam to nahrany pres Summerboard...dekuji
r.a.c.e.k píše:Tak jsem si vcera taky nahral cestinu (tu pro hracicky) a par veci tam chybi (nemaj stringy), ale presne ted nepovim kde. Az na to narazim, tak napisu. Jinak by me zajimalo v cem prekladas. Chtel bych zacit s prekladem aplikaci.
Až najdeš chybné stringy, napiš mi kde jsou, kouknu na to. Já už jsem žádné nenašel (ale zase tak moc se v iPhonu nevrtám Smile )
r.a.c.e.k píše:Takze jsem nasel v aplikaci Clock: Svetovy cas a Budik, chybejici string pro tlacitko upravit.
crusader píše:Noves píše:Tak to je velka poklona...cestina fachaa jako svycary![]()
ale mam tu mensi problem, kdyz jsem nahral tak se mi uplne rozhodil THEMES...nevite jak to napravit zpatky...mam to nahrany pres Summerboard...dekuji
Čeština je ve dvou verzích. První počešťuje i základní menu na ploše, ale koliduje s témátky. Druhá zachovává anglické popisky na hlavní stránce a tím pádem nemá problémy s témátky. Takže první čeština je pro toho, komu stčí základní témátko, druhá je pro hračičky (jako jsem já)
Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé