Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Budem sa opakovat.Almi píše:možno robíš chybu v tom, že ak si nemal pwnutý iphone, cez klasické shift+restore ti to nepôjde. na ne-pwnutom by to vraj malo ísť tak,že najprv musíš dať iphone do DFU a až potom cez shift+restore.
Mame podobny problem. Ja asi spravim to, co pisal Almi. Ak mas teraz cas, tak to skus urobit a daj vediet, ci islo. Ja sa k tomu dostanem najskor okolo 21:00, som v praci.Drago píše:Takze moj ofiko non-jailbreak iPhone som uviedol do DFU, dal shift+restore, FW sa extrahol, preparoval na restore a sup, Error 1600. Cize to nejde. Osobne nechapem, ako to userovi Goodie mohlo na non-jailbreak iPhone slapat...
Co ja viem ? Vracat sa na iT 7.7 a FW 2.0.2 ?
dave22 píše:Tak se podělím s mým postupem,
mám iPhone ofiko koupený od TMCz, udělal jsem ofiko update z 2.0.2 na 2.1 přes iTunes 8. Stáhnul jsem Whiskyho FW a telefon nechal normálně zapnutý, připojil jsem ho k PC, iTunes ho detekovalo.
Pak Shift + restore a vybral jsem uvedený FW.
Chvíli si telefon připravoval na upgrade a pak česká a slovenská vlajka a prošlo to napoprvé. Jen po restartu to psalo že je telefon blokovaný. Musel jsem ho vypnout a zapnout a resnout iTunes, pak jsem je spojil a bylo to. Vše v pohodě funguje.
Jen doplním, že jsem včera zkoušel to samé v DFU módu a chyba 6000 při jakékoliv kombinaci
Drago píše:whisky takze subor CZSK.2.202.N je tvoj custom pre ofic. 3G ? Iba kontrolna otazka..
Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé