Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Julek píše:Samozřejmě uznávám práci Crusadera, ale není to jen jeho zásluha. Přečti si celou diskuzi o češtině. Jinak panáka nebo colu si dáme na setkání v Praze. Kdo nepřijede je salát !
crusader píše:Tak tak, hodně toho již bylo přeloženo ze zdrojů FW. 1.0.2 a ten kdo tento překlad provedl, dal nám všem ten hlavní základ. Já jsem pouze provedl modifikaci a doplnění pro FW. 1.1.1
lukee_cz píše:ooo, za ten dik Vam poradim treba jak prepsat napis Carrier v menu:-)
V CarrierSettings.bundle -> Carrier.strings PRIPSAT radky s prekladem Carrier na Operátor.
Jinak stastne a vesele
crusader píše:Tak ani tato varianta na FW 1.1.1 nejde
lukee_cz píše:Hlaska s SSh vliv na "nepocesteni" ikon nema. Je potreba je prelozit jeste na jinych mistech. Jinak tu hlasku mi to haze jen na nekterych pocitacich a vysledek je stejny i s hlaskou i kdyz to projde cele OK.
Moren píše:jj, ja mam FW 1.1.2. Tohle je ale myslim ve vsech FW, takze by nemel byt problem i s nejstarsim FW 1.0.2.
Co se tyce toho souboru, kde by meli byt dny v tydnu a tak, nasel jsem binarku, ktera obsahuje dny v tydnu v polstine i nemcine, takze to by mohl byt ten soubor. Vyzkousejte to. Bohuzel od zitrka budu na horach az do druheho, takze vic pomoci nemohu. Snad se to podari najit.
adresar \bin a soubor date
je to binarka, takze by to odpovidalo prohlaseni MacWellu, ze by pro pocesteni museli zasahnout do kodu. Je to neco jako na PC exe soubor. To uz neni jednoduche prekladani textoveho souburku.
Zkuste nahradit tenhle soubor a udelat restart iPhonu.
jakubroz píše:Tady pokračuje diskuze o českém kalendáři
Takže kdo neví o co jde předchozí diskuze je v tématu Čeština od MacWell
Já mam touche a kalendář mam přeložený.
Jak tady někdo psal že to je v binárkách u jazyků pro kalendář tak tam to asi nebude. Ten region format se nastavuje v Setings>General>international>Region Format
Takže to musí být někde v nastavení systému podle mě.
Zkoušim hledat, ale nic nemůžu najít. Pokud by to někdo našel, nebo já, tak budete mít všichni přeložený kalendář, tak se snažte. Já ho přeloženej mam, mě to netrápí.
Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé