Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
crusader píše:Tak mám nemilý poznatek. Při aplikování českého kalendáře (modifikace souboru .GlobalPreferences.plist) mi došlo k tomu, že nešel otevřít ani jeden kontakt u něhož byla uvedena adresa bydliště. Tak jsem se bohužel vrátil k anglickému
crusader píše:Nevíte někdo, jak jinak než přes http://140.124.181.188/~khchung/cgi-bin/plutil.cgi zkonvertovat string soubory? Uvedená stránka nějak neběháChtěl jsem zase něco přiopravit, ale bez konverze nemám šanci.
rony píše:ved mam na mysli xml editor, ktory to vie skonvertovat.
hovori sa PERL!!! PERL! Nie Pearl, odkial si ten patvar nabral preboha?
AKO VELMI VAM zalezi na tom konvertovani? (asi vam doslo, ze Perlu rozumiem).
maybe píše:Vyborna prace panove.
Co jeste nejak vyresit ty popisky nad grafem u akcii, jak se pomoci nich meni obdobi pro ktere je graf zobrazen? Nasel by se nekdo kdo by tam zase dosadil spravne oznaceni?
! C:\Documents and Settings\XXX\Plocha\iphone\cestina\cestina-iPhone-1.1.1_1.1.2.zip: Nelze vytvořit cestina-iPhone-1.1.1_1.1.2\languagespack\English\System\Library\Frameworks\SystemConfiguration.framework\!!!SystemConfiguration.framework\English.lproj\Localizable.strings.bak
Celková délka cesty včetně jména souboru nesmí přesáhnout 260 znaků
! Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
! C:\Documents and Settings\XXX\Plocha\iphone\cestina\cestina-iPhone-1.1.1_1.1.2.zip: Nelze vytvořit cestina-iPhone-1.1.1_1.1.2\languagespack\English\System\Library\Frameworks\SystemConfiguration.framework\!!!SystemConfiguration.framework\English.lproj\NetworkInterface.strings
Celková délka cesty včetně jména souboru nesmí přesáhnout 260 znaků
! Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
Moren píše:
Co je potreba udelat:
Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé