Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
crusader píše:Ad mušky. Mám obavy, že jsou způsobené aplikací češtiny ze starších FW. Myslím si, že není dobré použít tyto češtiny pro nový FW. Co jsem se díval, tak všechny mušky jsou v stringách obsažených v Systémové složce a tu jsem zatím nepřekládal.
crusader píše:EDIT: potřebuji testera, zda je čeština vyhovující
Telefon (Phone) - až na Voicemails (Hlasové zprávy, trošku jsem si tam nebyl jistej u některých věcí a 2/5 jsem se vykašlal, protože si myslím, že se to moc nepoužívá v ČR a ani nevím jestli je to u nás podporováno)
System\Library\Frameworks\UIKit.framework\English.lproj\Localizable.strings
System\Library\PreferenceBundles\MobilePhoneSettings.bundle\English.lproj\Phone.strings
System\Library\PreferenceBundles\VPNPreferences.bundle\English.lproj\VPN.strings
System\Library\PreferenceBundles\MusicSettings.bundle\English.lproj\iPodSettings.strings
System\Library\PreferenceBundles\MobileSlideShowSettings.bundle\English.lproj\Photos.strings
System\Library\PreferenceBundles\MobileMailSettings.bundle\English.lproj\Preferences.strings
System\Library\PreferenceBundles\iPodSettings.bundle\English.lproj\iPodSettings.strings
System\Library\PreferenceBundles\EDGESettings.bundle\English.lproj\Edge.strings
System\Library\PreferenceBundles\BluetoothSettings.bundle\English.lproj\Devices.strings
System\Library\PreferenceBundles\BluetoothSettings.bundle\English.lproj\Bluetooth.strings
System\Library\PreferenceBundles\AirPortSettings.bundle\English.lproj\Settings.strings
System\Library\PreferenceBundles\AirPortSettings.bundle\English.lproj\Networks.strings
System\Library\Frameworks\Preferences.framework\English.lproj\Localizable.strings
System\Library\Frameworks\PhotoLibrary.framework\English.lproj\Main.strings
System\Library\PreferenceBundles\VideoSettings.bundle\English.lproj\iPodSettings.strings
System\Library\PreferenceBundles\EDGESettings.bundle\English.lproj\EDGE Settings.strings
System\Library\PreferenceBundles\AirPortSettings.bundle\English.lproj\AirPort.strings
papaya píše:SUPER PRÁCIČKA, PÁNOVÉ!!!
- jen při psaní SMS mám namísto mezerníku -> espace a Enter -> entrée a v Safari je Google.cz pořád francouzsky![]()
Co u Vás? (je to ta verze od Crusadera i Szoustalova úprava za FR...)
Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé