Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pacholek píše:restore backup itunes je zaloha konkatku kalendare ukolu sms nastaveni budiku atd:) restore pres cydii nevim:)
p4ra píše:unknown, ano.
whiskey96, nevies pomoct ludom, kt. maju problem, ako ja, ci majkll a povedat, kde je chyba? Alebo niekto iny? Vdaka.
Skrytý Recovery / Restore Mode -
neměl by být připojen USB kabel. Stiskni tlačítka power a home buttons na přesně 10 sekund, pak uvolni tlačítko power, ale měj stále stisklé home dalších 10 sekund. V tuto chvíli připoj kabel a iTunes detekují iPhone v recovery modu. Telefon se bude tvářit, že je vypnutý ? obrazovka bude černá a nebude reagovat. Jestliže se obrazovka zapne už v průběhu stisku tlačítek, držíš je moc dlouho. Možná ti to chvíli zabere, jen zkoušej
pacholek píše:nerikam ze to je reseni problemu ale za pokus to urcite stoji..dostat telefon don takoveho modu kdy je display UPLNE cerny (vypnuty) ale itunes ho detekuje
Ja som tento pripad. Nefunguje. Error 6 a 1600.Dejv.{cz} píše:Když to tak čtu , jak se ptáte jestli stačí jen shift + restore nebo napřed do DFU modu tak bych to viděl takto:
1.Ten kdo už jednou JB dělal třeba i se starym FW, pak třeba i následně updatovat tak tomu stačí jen SHIFT + RESTORE
2.Ten kdo JB zatim nikdy nedělal tak ten musí napřed do DFU modu a až potom SHIFT+RESTORE
Mohl by někdo zkušený napsat zda je to opravdu tak?
Jinak já mám iPhone 3G s original FW 2.0.1 (JB jsem zatim nikdy nedělal) + iTunes 8. Počkám než se vyřeší tento problém a časem do JB pudu taky.
Jinak zajímala by mě teda tato věc. Zda mám napřed updatovat originální FW na nejnovější a pak do DFU modu + SHIFT + RESTORE nebo zda mohu JB udělat bezproblemu i z tohoto stávajícího FW. Děkuji
Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé