Display stratil podsvietenie

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

shade | sob čer 13, 2009 8:10 pm

Display stratil podsvietenie

Zdravim, skúšal som aplikáciu EasyWakeUp, pripol som si iphone na ruku pomocou potitka, displayom k ruke. prvú noc všetko v pohode ale teraz ked som si dal šlofíka tak som sa zobudil a zistil, som že mi na iphone svieti apple logo. najskôr som si myslel, že sa mi vybila batéria tak som ho dal na nabíjačku. lenže potom som zistil, že baterka je v polovici a on sa vlastne z ničoho nič resetuje. po nabehnutí bol strašne malý jas(pred použitím aplikácie som ho znižoval na minimum) tak som ho pridal lenže bezodozvy.. či je na minime alebo na maxime tak je obraz úplne rovnaký. dokonca ked mi na display svieti svetlo tak vidím lepšie. tento jav si vysvetľujem tak, že display nie je podsvietený.

okrem toho začal zamrzavať a občas sa resetne. Netušíte čím to môže byť? možno som nejako položil ruku a vyvinul na display tlak, alebo sa mi spotila ruka a uškodilo mu trocha vlahy alebo ja neviem. čo si myslíte že by som mal robiť? ak je to vlaha pomôže mu ostať trocha na vzduchu nech sa to vysuší? vdaka za každú radu.(chcem najskôr vyskúšať všetko možné až potom ísť do servisu, lebo ked ho dám orangu tak ho neuvidím mesiac)

Uživatelský avatar spachal_tmp | sob čer 13, 2009 10:00 pm

Re: Display stratil podsvietenie

Zkusil bych asi restore, vratit vse do vychozich nastaveni. Pokud nepomuze, je chyba asi v hw. Easywakeup pouzivam bezne, zadny podobny problem jsem nezaznamenal.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

shade | sob čer 13, 2009 10:07 pm

Tak som ho skúsil restornuť.. robí to stále.. síce sa už predtým prestal resetovať, ale display je stále ako keby nesvietil. nastavenie jasu je bez efektu.. myslíte že mi to orange opraví? alebo ma pošlú dokelu že som mal jailbreak?

shade | pát čer 19, 2009 6:33 am

Musím pochváliť orange.. v pondelok som im ho doniesol na predajnu.. a v štvrtok ráno mi prišla smska že si mám poň prísť.. vymenili mi ho kus za kus :) fakt maximálna spokojnosť

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone