Echo během hovoru

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar joxerveliky | čtv led 08, 2009 1:49 pm

Echo během hovoru

Zdravím všechny!
Jsem už delší dobu velmi nešťastnej z toho, že lidé když mi volají slyší ECHO a to pořádně veliké. Pomůže jedině, když si je seslabím úplně na maximum, ale ani to nevyřeší problém úplně, ba naopak já je skoro neslyším mluvit :)
Nemohu přijít na to, čím to je, jediné co mě napadlo, že jsem prováděl takzvanou "úpravu reproduktorku a mikrofonku" kterou tady spousta lidí doporučovalo. Před touto úpravou zaručeně ECHO nebylo. Možná je to tou sundanou clonou z mikrofonu. Teď jen lituji, že jsem to udělal.
Kdyby někdo měl nějaký tip, tak prosím poraďte!
Mac Mini Late 2012 Core i5, OSX 10.9.5
iPhone 4s 64GB, JB iOS 9.0.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | čtv led 08, 2009 3:54 pm

Re: Echo během hovoru

Toto mi dělalo u všech telefonů, které jsem měl. Buďto jsem slyšel sám sebe v ozvěně nebo protější strana slyšela sebe. Mým operátorem je Vodafone a dělá mi to také iP, nikoli však vždycky. Toto téma je zde již probíráno, k žádnému kloudnému vysvětlení se ale nedošlo. Nesetkal jsem se s tím u T-Mobile, jehož operátora používám na jiném telefonu.
Moderator fóra
Moderator fóra

jjsan | čtv led 08, 2009 9:29 pm

my mame vo firme vyse 300 telefonov a stava sa nam to ked je telefon spojeny s bluetooth hf a po vypnuti hf az do vypnutia telefonu je pocut echo.

robili to najma nokie

netvrdim ze je to co ti robi ten problem ale je to jeden z moznych problemov

Uživatelský avatar joxerveliky | pát led 09, 2009 9:56 am

Ja si nemyslim, že je to operátorem, prostě to spíše bude HW peoblém. Nějakým způsobem se zřejmě přenáší vibrace přes tělo ze sluchátk. repráčku do mikrofonu..... No pokusím se nainstalovat nazpět ten mikrofonovej chránič.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | pát led 09, 2009 10:02 am

Podle mě to tím není. Dělají to i jiné telefony a je to letitý problém. Myslím, že budeš dělat zbytečnou a také riskantní práci. Vyhledej si o tom na fóru názory, řešilo se to tady.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar joxerveliky | pát led 09, 2009 2:22 pm

Já vím, už jsem to našel, ale stejně mi to nedá. Iphone mi to dřív nedělal, nebo si alespoň nikdo nestěžoval, že se slyší, ale teď mi to říká každý, kdo mi volá....ba dokonce někdy to vazbí tak, že to až bolí :(
KDyž jsem zkoušel jiného iphona, bylo to v pohodě...:(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Pavuk | ned zář 06, 2009 8:55 pm

U mňa ešte zaujímavejšie. V iP mám echo(keď hovorím druhý má počujú v ozvene) tak som prehodil SIM kartu do dalších 2 telefónov a stále je tam to echo. Operátor Tmobil Sk. Tak čo teraz? Operátor tvrdí že žiaden problém na jeho strane nezistili.

PeterKiss | ned zář 06, 2009 8:59 pm

Trocha O.T- odpočúvane telefóny vraj majú echo aspoň tak som počul pravdivost neviem potvrdiť :mrgreen:
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone