problém s nabíjením u iPhone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

soory | úte zář 15, 2009 6:49 pm

problém s nabíjením u iPhone

Dobrý večer,dnes jsem si zakoupil iPhone 3G 16gb a kdyz pán co mi prodával iphone zkoušel nabíječku jestli to správně nabíjí tak mu to u nich šlo.Po cestě domů jsem vybil ůplně baterii a doma jsem to chtěl nabít normálně pres zásuvku...A nic prostě to vůbec nereaguje jako kdyby se nic nedělo,ani se nezapne mobil prostě furt vyplej....zkusil jsem přes usb to nabít a taky nic,nevíte čím to prosím může být ? díky předem.

jablickar | úte zář 15, 2009 6:54 pm

Re: problém s nabíjením u iPhone

chyba muze byt v tom, ze si baterku vybijel uplne do mrte.. tyto baterky to opravdu nemaji radi.. Ale neni to uplne obvykle, ze by nesla nabijet po normalnim vybiti, vetsinou se toto stane v tom pripade, kdyz se iPhone sekne a lide misto toho, aby ho nasilim vypnuli, tak cekaji, az se vybije.. jelikoz to je 3Gcko, tak uz baterka muze mit neco za sebou a todle se ji proste libit nemuselo..

soory | úte zář 15, 2009 6:56 pm

noo nezakoupil jsem telefon ůplně nový,koupil jsem ho už použitý ale ten človek,který ten mobil už měl ho měl pouze mesíc tak nevim...bylo tam ještě trochu baterky a pak jsem zmačkl to tlačítko navrchu na vypnutí takže jsem to dal do toho režimu spánku a od té doby prostě nejde zapnout ani nabit.

Uživatelský avatar Antabelus | úte zář 15, 2009 7:52 pm

Podrž HOME button (to kolečko ve předu pod displayem) + POWER button (tlačítko na vrchním boku, na uspávání) dokud nenaběhne jablíčko :)

mám takový dojem, že se ti iPhone pouze seknul :) určitě po takové koupi doporučuji restore přes DFU, momentálně na 3.0.1 pokud chceš jailbreak, samozřejmě pozor na dovoz atd, ale to už je jiné téma :)
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Tea Racer | úte zář 15, 2009 7:54 pm

Proč tu zakladas 2 uplne stejné vlakna??
viewtopic.php?f=27&t=20847
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

soory | úte zář 15, 2009 8:12 pm

antabelus uz to jde :) diky moc za pomoc...jeste jsem se chtel zeptat ? je tam nejaka moznost nekde vymazat vsechny kontakty naraz ? ja to nemuzu najit a musim to mazat po jednom...da se to nebo ne?

Uživatelský avatar Tea Racer | úte zář 15, 2009 8:27 pm

Snadno, udelej sync z outlookem a tam dej treba jeden a pak je to snadne.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone