Dobrý den, mám iPhone a jeden den mi šel zapnout a na ten druhý den uplně kleknul a nevím proč. Nabíjet sem ho nechal už 2 hodiny anic. Ještě ho skusím nechat přes noc a kdyš to nepude tak tady napíšu. Kdyby ste někdo věděli čím by to mohlo být tak prosím napiště bud tady a nebo na muj e-mail rentaD@seznam.cz a nebo danek.renta@seznam.cz. Děkuji předen a měj te se nashledanou.
Tak forum neni rozhodne od toho aby Ti nekdo radil po mailu.. Co to je za model? Jaký OS? Co jsi delal v dobe kdy kleknul? Zkousel jsi tlačítkama DFU? Absolutne nic se neobjevi na displeji?
Prosim edituj svoje prispevky a nepostuj dvakrat pod sebe.
Jak ho nabijis? USB nebo zasuvka?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Nabíjím ho do zásuvky, nemám USB kabel, protože jsem ho dostal, tak jsem si koupil nabíječku, a když se vybil, dal jsem ho nabít, a i přesto vůbec nereaguje.
Ta nabijecka ti nefunguje od zacatku? Nejspis mas nejakou cinskou ktere casto nefunguji, spis nici.
Tys ho dostal bez nabijecky?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.