caute, chtel sem se zeptat cim lepite skra na iphone? Uz sem slysel par zpusobu ako treba oboustrannou samolepkou,vterinovim lepidlem nebo dokonce chemoprenem, ale ani jeden z nich mi neprijde dost dobrý. Takže se chci zeptat jestli jde sehnat nejake lepidlo primo na to urcene
Na tom odkazu je popis. Jsou to ty věty hned na začátku. Ale tak když to asi není dost jasné, tak to dám i sem: It's high quality adhesive to fix your Iphones broken front glass or Lcd. It's made by 3m, so you know it's high quality!!
Já sem si vyrobil vlastní z takové oboustrané pásky a drží to jako divé!!! Mám známou která pracuje ve výrobně papíru a tu pásku si tam mohou vzít.Drží s ní opravdu vše dokonce s ní mám přilepený znak na autě.Ale myslím si že to jde přilepit i nějakou třeba od patexu nebo tak,nějaká modrá by mohla stačit.
Pravidla si si asi zabudol precitat. Vsak? Nepouzivaj inu ako prednastavenu farbu. To mozeme robit my modi. Paly
iPhone SE 64GB Space Gray MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2 Moto 360 Xiaomi Mi Band iPhone 5C 32GB Blue iPhone 4S 8.1.3