predne sklo 3G

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

svetlomet2 | sob říj 10, 2009 1:48 pm

predne sklo 3G

cawte po super piatku mi padol iphone na zem a predne sklo mi prasklo displej ide setko pohode ale sklo je popraskane co moze stat nove?.. a co asi zaplatim u operatora ked to dam do servisu? aspon pribliznu cenu diky:P

invisible shield ZAGG mam:-) no takze do servisu diky teda.
Naposledy upravil svetlomet2 dne sob říj 10, 2009 2:06 pm, celkově upraveno 1

7luke.com | sob říj 10, 2009 1:55 pm

Re: predne sklo 3G

Jen otázka (podle stylu psaní) - kolik Ti je? Na iPhone je dobré mít na displeji fólii, doporučuju ZAGG invisible shield http://www.7luke.com/portal/iphone/perf ... shield.php

Náhradní sklo jde sehnat za 260 Kč na aukru i s (nic moc) fólií. Oprava je ale děs běs a "lamám" to opravdu důrázně nedoporučuju dělat.

V servisu to jako reklamaci neuznají :D a opravu neudělají. Možná tak mimozáruční, pěkně drahou a se ztrátou záruky.

Řešením je nové sklo na výměnu + neoficiální servis nebo někdo hodně zručný.

P.S. přímo na hlavní stránce fóra index.php je nahoře blikací reklama na servis.

honza ips | čtv říj 15, 2009 2:53 pm

sklo ti vymenim za 1500Kč i s dilem jestli chces napis na PM..

Showit | sob lis 07, 2009 11:11 pm

Na aukru se da koupit sklo plus digitizer(dotyk. vrstva) za 600kč i se všim potřebnym co k tomu potřebuješ a na youtube maš mraky návodů na výměnu.
Myslím, že když nejsi uplnej idiot tak si to zvladneš vyměnit sám. A uplně v pohodě a ne platit nějakým chytrákům co za to chcou velký prachy.

dair | ned lis 08, 2009 3:53 pm

prave som mrkol nejake videa na youtube a som ani netusil ze to ide tak lahko na iphone. Videl som nejake videjko kde niekto menil lcd na ipode a vylupoval sklo asi hodinku a vyzeralo to kruto ale toto zvladne aj kazdy sam ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4mboB8p-sdw

Uživatelský avatar libco | ned lis 08, 2009 4:04 pm

OT:
Ja osobne by som si radšej zaplatil výmenu. Ale boh chráň majstra, ktorý by mi to pokazil ešte viac. :lol: :twisted: :!:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

honza ips | ned lis 08, 2009 5:47 pm

Ty videa na youtybe jsou dost casto zjednodusene a kdyz neco z toho videa vynechas tak to muzes pekne podelat. Napr urves home button a treba ho jenom natrhnes slepis, slozis a nepude a muzes to delat cele znova s novim digitizerem.

7luke.com | ned lis 08, 2009 5:53 pm

Jojo na tom YouTube to vždy vypadá jednoduše.... A pak si to x lidí podělá.

iMaty | pon lis 09, 2009 12:10 pm

Měl bych jeden dotaz k výměně skla a digitizeru, párkrát jsem již měnil a teď jsem kupoval od jiného člověka a na skle byla po obvodu nalepena oboustranná páska ze které jsem jen strhl vzchní krycí část a nalepil na iPhone, teď jsem dostal kousek, kde jsou k tomu poze nálepky nahoře a dole, takže nic po bocích, myslíte si, že to sklo udrží? Já bych tam dal raděj ještě něco po bocích, ale nevím, jestli to není zbytečnost, díky.

jofos | pon lis 09, 2009 12:17 pm

Čau, sklo určite udržia aj samolepky umiestnené iba hore a dole. Osobne som takto opravil desiatku ifónov a všetko OK. Dokonca pár minút po nalepení som otváral telefón s prísavkou a krásne to držalo.
iP 5 non-JB
MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar masklin | pon lis 09, 2009 12:35 pm

Rozhodne to oblep uz kvuli prachu

Edit: tak jak pise Honza, tak nemusis, ma urcite vic zkusenosti
Naposledy upravil masklin dne pon lis 09, 2009 1:53 pm, celkově upraveno 1
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

honza ips | pon lis 09, 2009 12:58 pm

Kvuli prachu to rozhodne lepit nemusis od toho je tam gumicka a proti prachove tesneni na digitizeru staci to nalepit dole a nahore kraje sem nikdy nelepil a nikdy nebyl problem.

iMaty | pon lis 09, 2009 6:52 pm

Dík za rady, nalepeno, funkční:), vše ok

Showit | pon lis 09, 2009 9:48 pm

TO:iMaty
Ani se ti nevykla display?

Uživatelský avatar samson010 | pon led 04, 2010 11:10 pm

takze mam podobny problem, prasknute sklo na iphone 3G, rozmyslam ze objednam vsetko z ebay, sklo aj lepidlo, niejaky navod na youtube podla ktoreho to pojde najlepsie ? snad sa nieco neposere
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone