Mickey0485 | pát led 08, 2010 3:24 pm
Dobrej, měl jsem podobný problém s výdrží baterie na Iphonu 2G s firmwarem 3.1.2 i s předchozím Fw 3.1 . Převážně používám připravené Custom (možná protože to s nástroji pro odblok moc neumím a nikdy mi nevšel žádný použitelný Fw). Někdy se po náhrání staženého custom projeví ztráty signálu operátora a v souvislosti s tím rychle vybíjející baterie(většinou fw3.1) ...vyřešil jsem znovu nahráním jiného customu stejné verze (myslím že je to asi způsobem jakým byl custom připraven).
Po upgrade na 3.1.2 jsem byl bez problémů,vše fungovalo jak má i dá se říci dobrou baterii(nabíjel jsem tak 1 za 2-3 dny dle používání bez ohledu na zaplé wi-fi ,Push atd.) Nevím kde jsem na aplikaci Rock narazil ,ale tam byl problém u mě,po instalaci začla odcházet baterie během jednoho dne do kopru a tel. se samovolně vypínal s tím že baterie byla při vypnutí zhruba na polovině a po znovu zapnutí již byla na 20% ,které iphone ohlasil. Netušil jsem že problém je kolem této aplikace a proto jsem udělal restore na orginál fw. 3.1.2 a s použitím Blackra1n jsem udělal odblok a JB,nastavil jsem si v itunes nový iphone nahrál jsem v synchronizaci vše potřebné z outlooku a pak v aplikaci Blackra1n v phonu doinstaloval nabízenou Cydii a opět Rock...a opět se objevili ztráty signálu i baterie rapidně ubývala. Po této zkušenosti mi svitlo že aplikaci Rock jsem nikdy předtím nepoužíval a že tyto problémy s Fw. 3.1.2 mám asi od doby kdy jsem jí nainstaloval.
Výsledek... znovu rest. na originál a odblok s jb s Blackra1n bez instalace Aplikace Rock. Pro jistotu pár postupů z fóra jako vypnutí polohovacích služeb ,Push,obnovení nastavení sítě atd. a vše celkem v normálu. ...jen jsem doinstaloval fix pro wifi a youtube a je to zatím cajk.
Zajímalo by mě jak nainstalovat sbsettings... nějak jsem to zkoušel a když se udělá ve finále restart, tak žádná nová ikona na ploše nepřibude.
Taky jsem zjistil že mi chybí v nastavení možnost zapnout-vypnout Push a baterii v procentech jsem také v běžném nastavení neobjevil.
...Jo pravda vše děláno ve Win7 Home premium