Problém s připojením k PC

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lumini | pon úno 15, 2010 5:24 pm

Problém s připojením k PC

Ahoj mám problém se svým Iphonem. Pokud jej připojím k nabíječce je vše v pořádku a nabíjí , ale pokud jej připojím k PC stále dokola se odpojuje a připojuje. Vytáhnu tedy konektor z Iphonu a třeba na 10 pokus se chytí. Mám WIN7 32-bit a už jsem zkusil všechny USB porty i jiné PC ale problém je všude stejný. Předem díky za rady. :|

Shakkal | pon úno 15, 2010 5:33 pm

Re: Problém s připojením k PC

Mel sem stejny problem iphone se pripojoval a odpojoval...bez hlaseni chyby...problem sem mel v prodluzovacim kabelu na ktery sem ho pripojoval ale kdyz sem ho pichnul na desku tak uz to fungovalo. Takze kdyz si zkousel ruzne USB porty, tak bych zkusil aktualizovat ovladace USB 2.0. Nebo preinstalovat iTunes (Mobile Me, Bonjure....) Nekomu nepomaha ani tohle...Potom muzes zkusit preinstalovat PC...Nebo jinej kabel....

lumini | pon úno 15, 2010 5:52 pm

Prodlužovací kabel nepoužívám zkoušel jsem přední i zadní USB porty a PC jsem už také přeinstaloval ale ani jedna věc nepomohla.

Shakkal | pon úno 15, 2010 8:57 pm

A co ty USB ovladače? Aktualizoval si je?

kubisna | pon úno 15, 2010 10:07 pm

zkus iphone pripojit k jinemu itunes ale nesynchronizuj a pak by to mohlo jit...vcera jsem mel ten samy problem
Host
Host

ls8 | pon úno 15, 2010 10:08 pm

A dělalo to vždycky, nebo to začalo dělat najednou? Některé počítače mají problém s nedostatečným napájením USB portů.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

kubisna | pon úno 15, 2010 10:10 pm

udělalo mi to poprvé (doufám že naposled)
Host
Host

lumini | pon úno 15, 2010 10:12 pm

Mám nový Iphone takže až teď :cry:

USB ovladače jsem neaktualizoval mám novou instalaci WIN7 takže vše aktuální. Na jiný Itunes nemám kde :x

Shakkal | úte úno 16, 2010 7:14 am

To nevadi ze mas novy Windowsi...to je myslim zalezitost ovladacu k zakladni desce...ale abych nekecal...Vyrobcem dodavane na CD bejvaj neaktualni.

Taky muzes zkusit starsi verzi iTunes.

lumini | čtv úno 18, 2010 4:11 pm

Tak jsem zkusil starší verzi Itunes i instalaci novějších ovladačů k desce od stránek výrobce ale žádná změna . Myslím že pořídím na PC Wifi a bude klid :|

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone