Je nejaka moznost, nastaveni, program...ktera b y umoznovala zvolit ruzny casovy interval pro zhasnuti displeje pri nabijeni a pri odpojenem iPhonu? Napr. byh chtel, aby kdyz je iPhon v kolebce, podsviceni nezhasinalo, ale kdyz ho vyndam z kolebky ven, aby se zhasl napr. po 2 minutach.
jj, uz se to tady resilo... take jsem byl zvykly na profily - at uz s vyzvanenim (pouzival jsem tri rezimy), tak i s podsviceni v ruznych rezimech ajko je nabijecka nebo HF...
ano, jde to nastavit pres menu, ale uznejte, ze aplikace "profily" by byla super
Přes menu? Mužeš mi tedy říc, jak nastavím, aby mi v nabíječce podsvícení (auto lock) nevypínalo, ale při běžném provozu (mimo nabíječku) se locklo po 2 minutách?
Naposledy upravil caesar dne stř kvě 21, 2008 11:01 am, celkově upraveno 1
Ale to není odpověď na mou první otázku. Když ho nastavím na 2 minuty tak ty dvě minuty budou platit i v te nabíječce. To ovšem nechci. Chci, aby se při nabíjení nezamykal-nezhasínal
Netusite jestli se neobjevilo zatim nejake reseni? Soft kterej by umoznil nastavit ruzne chovani pri pripojeni na kabelu a kdyz je kabel odpojenej. Protoze mam iPhone v kolebce ale je naprd ze se proste porad vypina, nicmene zase kdyz ho z kolebky vyndam tak bych rad aby se po 2 minutach vypnul.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm