Beavers píše:Pro vysvětlení: "dead pixel" je černý bod a je neopravitelný. Pak ještě existují "hot pixels", ty jsou bílé a "stuck pixels", které mohou být červené, zelené nebo modré. Všechny, kromě "dead pixel" jsou údajně SW opravitelné, dokonce existuje jakási aplikace, která je umí opravit. Víc informací ti dát nemohu, pomůže ti jedině hledat na internetu. Někdy tyto "stuck pixels" zmizí i samy. Někde se uvádí, že maximum takových vadných pixelů na iP je 3, ale to jsou pouze zprávy z různých zahraničních fór. Rovněž tak i tvrzení majitelů, že Apple takovéto telefony uznává k reklamaci a telefony jim vyměnili. Ale to již zde opakuji to, co bylo napsáno přede mnou.
Hele poprosím tě na iPhone 2G 16GB jsem našel v horní polovině asi 3-4 hot pixels nejsou moc patrné spíš pouze subpixely (každý pixel má tuším tři body takže jeden z nich) existuje prověřená SW aplikace z cydie? na appstore bude sotva a ten odkaz v prvních příspěvcích mi nejde otevřít...na AppStore je jediná free iPixel
viewtopic.php?f=69&t=28069&start=0&st=0&sk=t&sd=a uvidím co svede.
EDIT:Takže snad se podařilo,zadal jsem do Safari tuto adresu:
http://www.ebaspace.com/iphone-app/#_home naběhla webová aplikace a zvolil jsem Repair iPhone LCD nevím jak dlouho má "oprava" spočívající v rychlém střídání RGB probíhat....nechám to tak 10minut a uvidíme,myslím si ale že to nepomůže....třeba u stolních LCD monitorů se taky doporučuje tlaková/pressure metoda ale tu na iPhone sotva nějak aplikuji.
Ty bíle svítící pixely jsou vidět pouze když iPhone nabíhá prostě jen u černé jinak/u jiných barev se neprojeví...mrtvé tedy pokud se nepletu nejsou jen se nechtějí potvory vypnout a svítí stále jsou natčené že trvale propouští světlo....asi se na to vykašlu....neruší.