miomio | sob zář 25, 2010 10:19 am
Sorry, ale aby ma predavacka upozornovala, ze reklamacia nebude kladne vybavena je zarazajuce! Osobne si myslim, ze mala prevziat telefon bez akychkolvek kecov, ze mi to nebude uznane, mozno to nema v naplni prace, mozno sa jej nechcelo vybavovat reklamacke, alebo teda tomu nechapem. Mozno ma taku skusenost, ze vela ludi chodi reklamovat a im to neuznali, ale presto vsetko to mi nema hovorit. Mal som pocit, ze mozno si mysli,ze si to rozmyslim a vykaslem sa na to. A mozno vela ludi takto odradila .Ale ako som vyssie pisal- som v prave tak preco nevyuzit zarucnu dobu na opravu telefonu. Aj ked som povodne myslel, ze mam este mesiac telefon v zaruke, ale zistil som, ze mi zaruka konci o dva dni. Vobec som nereklamoval telefon s tym zamerom, ze treba to rychle vyuzit a nakecat im sprostosti, aby mi uznali zaruku. Povedal som iba to co je pokazene, pripadne nefunkcne. Kludne som mohol spomenut baterku, lebo uz mal 2 roky tak tiez mohla byt slabsia, ale baterku som neriesil, lebo som si nebol vedomy, ze nie je zla. A to ako tvrdis, ze taky ako ja je kazdy sa mylis. Vela ludi ide reklamovat aj padnute, namocene telefony a potom sa cuduju, ze im zrusia zaruku bez opravy Proste som zakaznik, ktory si u nich kupil celkom drahu vec, pricom som sa zaviazal na dva roky, ze im budem platit, co si myslim, ze nie je pre nich taktiez nepodstatne. Vidim to aj z toho dovodu, ze uz mi volali a ponukali vacsie vyhody za ten isti peniaz. Ked sa ti pokazi telefon, tak ho pridi reklamovat k nam, myslim, ze to nemas daleko a uvidis na vlastnej kozi ako to je prijemne, ked ides s cistim svedomim reklamovat telefon a niekto sa ta snazi kvazi odhovorit od toho.
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio